Yorumları: 8
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Biraz daha iyiyim umarım herkes iyidir.
Yorumları: 7
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Herkesin atak şiddeti farklı belli ki ,ama bu kadar sık ilaç kullanmak aslında ilaca da bağışıklık kazandırmaz mı? Bana doktorum da böyle söyleyip baskılayıcı tedaviye başlatmadı. Doğal yollarla çözmek daha sağlıklıymış gibi geliyor şu anlık.
Hastalıkta dördüncü ayımdayım, zeytin yaprağı ekstraktı kullanıyorum (hap olanını), lysine kullanıyorum, d vitamini bir de çinko kullanıyorum. Hastalığın nüks edeceğini hissettiğimde bir adet asiviral yutuyorum. Şu anlık beni idare ediyor, ilgilenen arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim.
Şunu fark ettim ne zaman kafama takılsa bir şeyler, hemen ağrılarım başlıyor, kaygılansam hastalığa dair, hemen kendini belli ediyor falan. Şu anlık kökten bir çözümü olmadığını bilmek çok rahatsız edici, henüz yeni olduğumdan mı bilmiyorum ben psikolojik yönünü aşamıyorum. Etrafımdaki herkeste dudak uçuğu var ve gayet olağan karşılanırken bu hastalığın bu kadar zor açıklanabilir bir şey olduğunu öngörmek beni çok güvensiz hissettiriyor. Sanki tüm umutlarımı yitirmiş gibiyim. Antidepresan türevi bir ilaca başlamayı düşünüyorum, Umarım hepimiz için her şey daha güzel olur.
Yorumları: 17
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Bende önceden bitkisel faydaları hep ön planda tutardım ilaca karşıydım ama bu hastalıktan sonra bilime ve tıbba olan inancım kesinleşti