Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinsel birliktelikten önce kullandığınız bir baskılama ilacı var mı?
cinsel birlikteliğe hazırlanırken bulaş ihtimalini düşürecek bir yöntem uyguluyor musunuz?

(16-12-2024, Saat: 18:51)capppp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar, forumu yeni buldum virüsü bulalı da yaklaşık üç sene olmuştur. Bunun bir senesi evli kaldım, ona bulaştırdım, onda da HPV vardı yaktırdı ama bana bulaşmadı, bir problem olmadı birbuçuk senedir. 

neyse, forumu geziyorum saatlerdir. ben de yazmak istedim.

şimdi başka ciddi bir ilişkiye başlıyorum ama HSV konusunda şiddetli geçirebilir diye endişe ediyoruz. cinsel temasımız olmadı henüz ama istiyoruz da. merak ediyorum birlikteliklerine hazırlanırken bulaş ihtimalini düşürecek bir yöntem deneyimleyen oldu mu? 
bu arada ben hiç antiviral kullanmadım. ataklarım da yaklaşık 2 ayda bir birkaç baloncuk nokta veya küçük kızarıklık ile geçiyor. bir dönem penisim pudralanır gibi oluyordu ama lezyon oluşmadan geçiyordu. genel tavsiyelerinizi de alabilirim. 
teşekkür ederim.
Bunun için kullanabileceğiniz ilaçlar antiviraller. Yaklaşık 5-7 gün önceden başlayıp, ilişki süresince kullanmanız durumunda yaklaşık % 40- 50 arasında bulaş ihtimalini azaltmakta. Ayrıca prezervatif kullanırsanız benzer şekilde bulaşma ihtimalini azaltırsınız. Bunun dışında prezervatifle örtülmeyen ancak partnerinize temas eden kısımları bir şekilde tamamen örtmek de çözüm olabilir. Ancak bu durumda ilişkiden alacağınız zevk azalacaktır.

(17-12-2024, Saat: 17:23)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunun için kullanabileceğiniz ilaçlar antiviraller. Yaklaşık 5-7 gün önceden başlayıp, ilişki süresince kullanmanız durumunda yaklaşık % 40- 50 arasında bulaş ihtimalini azaltmakta. Ayrıca prezervatif kullanırsanız benzer şekilde bulaşma ihtimalini azaltırsınız. Bunun dışında prezervatifle örtülmeyen ancak partnerinize temas eden kısımları bir şekilde tamamen örtmek de çözüm olabilir. Ancak bu durumda ilişkiden alacağınız zevk azalacaktır.
Mast yapmakta tahriş etmekte etki gösteriyor sanırım nuksediyor tekrar

(17-12-2024, Saat: 17:25)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mast yapmakta tahriş etmekte etki gösteriyor sanırım nuksediyor tekrar

Mastürbasyon atakları tetikleyebilir. Genital bölgenizin temizliğini jiletle veya ağdayla yapmayın. Partneriniz veya siz jilet ya da ağda kullanmışsanız ilişki için en az 3 gün bekleyin. Atak esnasında veya atak belirtileri varsa ilişkiden kaçının. Atağın bitiminden itibaren bir hafta bekleyin. Partnerinize karşı dürüst olun. Bu hastalık sadece lezyon varken bulaşmaz. Bu nedenle partnerinizin riskleri bilmesi yerinde olur. Antiviral ve prezervatif kullanımı bulaş ihtimalini oldukça düşürür. Bu konuda forumda yeterince bilgi var.

(17-12-2024, Saat: 22:35)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mastürbasyon atakları tetikleyebilir. Genital bölgenizin temizliğini jiletle veya ağdayla yapmayın. Partneriniz veya siz jilet ya da ağda kullanmışsanız ilişki için en az 3 gün bekleyin. Atak esnasında veya atak belirtileri varsa ilişkiden kaçının. Atağın bitiminden itibaren bir hafta bekleyin. Partnerinize karşı dürüst olun. Bu hastalık sadece lezyon varken bulaşmaz. Bu nedenle partnerinizin riskleri bilmesi yerinde olur. Antiviral ve prezervatif kullanımı bulaş ihtimalini oldukça düşürür. Bu konuda forumda yeterince bilgi var.
Neyle yapacaz temizliği

(17-12-2024, Saat: 23:31)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neyle yapacaz temizliği
Makas kullanabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzun ve hassas bölgelerinizin temizliği için üretilmiş tıraş makineleri var onları kullanabilirsiniz. Jilet kullanmak ataklarınızı tetiklemiyorsa elbette jilet de kullanabilirsiniz. Ancak pek çok hastada jilet ve ağda atakları tetiklemekte.

(18-12-2024, Saat: 01:12)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Makas kullanabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzun ve hassas bölgelerinizin temizliği için üretilmiş tıraş makineleri var onları kullanabilirsiniz. Jilet kullanmak ataklarınızı tetiklemiyorsa elbette jilet de kullanabilirsiniz. Ancak pek çok hastada jilet ve ağda atakları tetiklemekte.

Ne zaman kurtulacaz bundan bilmiyorum Can sıkıyor artık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cinsel ilişki atakları tetikliyor mu? Albana 59 31,720 15-07-2021, Saat: 10:21
Son Yorum: space
  Cinsel ilişiki QWER 53 28,049 14-05-2020, Saat: 17:51
Son Yorum: QWER

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi