Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evlilik Düşünenler Buraya
İstanbul 28 yasındayım tanışmak isteyen olursa yazabilir İlişki / arkadaşlık fark etmiyor bu virisü birbirimize anlatabilmek belki ikimizede iyi gelir

39 yaş bekarım, İstanbul da yaşıyorum. 173 cm 73 kg.

ANKARADA YAŞIYORUM 24 YAŞINDAYIM ADAYLARIMI BEKLİYORUM HERPESLİ OLMANİZ YETERLİ YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL EV ARABA TARLA TAPAN USTUNE YAPILIR.Smile

İstanbul 28 yasındayım tanışmak isteyen olursa yazabilir İlişki / arkadaşlık fark etmiyor bu virisü birbirimize anlatabilmek belki ikimizede iyi gelir

Yaşım 30 eticaret yapiyorum bende bu hsv2den muzdaripim takıntılı biriyim boyum 188 kilom 88 sarisin renkli gözlü istanbulluyum alkolu severim hayata bakış açım ve psikolojik olarak biraz değişik biriyim beni gerçekten çekebilecek bir arkadaş bulabilirsem kafa dengi bende evlenmek isterim bana takıntı yaptırmicak gerçekten ikimizinde isteyebilecegi bir hayat yaşamak istiyorum ?

iptal..........................................

Kadın erkek normal günde zor tanışıyor memlekette burda daha zor işimiz. Bi uygulama var orda bile Türkiye’den 3-5 kişi ancak var. Birbirimizi bu kadar anlayıp aynı anda hiç anlayamayan bir toplumuz maalesef. Kimseye lafım yok, öyle genel bir serzeniş

Merhaba arkadaşlar bende evlilik düşünüyorum ama buradan zor gibi nasıl tanışılacak ben flört etmeyeli 10 yıl oldu 39 yaşındayım İstanbuldayım.Ya kötü niyetli birisiyle denk gelirsek ya da zaten tanıdığım biri karşıma gelirse çok fena ama bir yandan da bu hastalığın bana bulaşması hiç adil değildi bunda bir hayır vardır diye düşünüyorum.

Herhalde buranın en gencinden biriyimSmile herkese güzel bi hayat diliyorum..

34 yaşındayım.Kamuda öğretmenim.Boy 185 ,kilo 82.Sakaryada yaşıyorum...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi