Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evlilik Düşünenler Buraya
Formda boype bir sayfa var ama ne yazikki kimse herpesli biriyle tanisip evlenmek istemiyor Wink komik ama gercek

iptal..........................................

Kimse kimseye yazmadığı gerçeği ?

Malesef burada çoğu insan kendini gizliyor evlenmek isteyen kartları açık oynar zaten bu cesareti gösterebilen varsa bende burdayım.Smile

ben evlenmek istemiyorum da konu vasıtasıyla merak ettiğim bir şey var. hiç ciddi ya da gayriciddi bir ilişkisinde karşısındakine bu durumu açan oldu mu? eğer olduysa nasıl tepki aldınız? ben bu virüsün konusunu anladığımdan beri kimseye yaklaşamıyorum en sonunda bunu söylediğimde gelecek tepkilerden korktuğum için. var mı böyle bir tecrübesi olan?

(02-03-2025, Saat: 00:59)vertigo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vardı konuştuğum bi kadın. Ciddi bi mevzu değildi. Öğrendikten sonra Söyledim tabii ki doğal olarak çekti hemen kendini. Bile bile lades demek zor oluyor. Yazıyorum belki tanışmak isteyen olur diye bir uygulama var binlerce insan var fakat başlık adı altında açılmıyor. Bizim ülkemizde sanki hiç yokmuş gibi o kadar az. Bilmeyen ve isteyen olursa öğrenmek yollarım adını özel den. Burda silerler muhtemelen.

Bu sayfanın bu hastalıgı olanlar ve hayatını birisiyle birleştirmek isteyenler için gayet anlamlı oldugunu düşünüyorm
Reddedilme ve acabamı stresinden kurtulmak için tanışabilinir bence eminim yakışıklı erkek ve çokta güzel bayanlar vardır forumda birde düşünceler uyarsa kader yada kısmet adı herneyse cevabı burda çıkabilir karşınıza kimse bilemez

(03-03-2025, Saat: 15:10)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sayfanın bu hastalıgı olanlar ve hayatını birisiyle birleştirmek isteyenler için gayet anlamlı oldugunu düşünüyorm
Reddedilme ve acabamı stresinden kurtulmak için tanışabilinir bence eminim yakışıklı erkek ve çokta güzel bayanlar vardır forumda birde düşünceler uyarsa kader yada kısmet adı herneyse cevabı burda çıkabilir karşınıza kimse bilemez

Katılıyorum …

Herpesli biri olarak herpesli birini kabul ermeyen insanlar var burda , saniyorki kendi hastaligi karsisindaki hastaligi olandan daha iyi Smile herpes herpestir bendekide cikiyor beni rahatsiz ediyor , sendekide cikiyor seni rahatsiz ediyor , ama nedense herpesli biriyle tanismak istemiyorsun Smile) once kendini kabul et bu hastaligi kabul et sonra karsindakini zaten kabul edersin, önemli olan normal bi tanisma olacak aranizda bi elektrik olursa birbirini begenirsen normal herpesi olmayan insanlar gibi gorusup tanisip evleneceksin yada bi erkek arkadasin kiz arkadasin olmus olacak buuu baska bisey yok sadece tanismak icin birbirinize bir adim atmak

(03-03-2025, Saat: 18:13)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpesli biri olarak herpesli birini kabul ermeyen insanlar var burda , saniyorki kendi hastaligi karsisindaki hastaligi olandan daha iyi Smile herpes herpestir bendekide cikiyor beni rahatsiz ediyor , sendekide cikiyor seni rahatsiz ediyor , ama nedense herpesli biriyle tanismak istemiyorsun Smile) once kendini kabul et bu hastaligi kabul et sonra karsindakini zaten kabul edersin, önemli olan normal bi tanisma olacak aranizda bi elektrik olursa birbirini begenirsen normal herpesi olmayan insanlar gibi gorusup tanisip evleneceksin yada bi erkek arkadasin kiz arkadasin olmus olacak buuu baska bisey yok sadece tanismak icin birbirinize bir adim atmak

Çoğu test yaptırmıyor burdan bunları temizlemek lazım bide gelmişler testim negatif diye insanların psikolojisiyle oynuyorlar bunu bulastiranlar yayanlarda bu insanlar işte konu evliliğe gelince kendini gizlerler konuşmazlar onlar yarın birgün buna sahip olmayan biriyle evlensinler görürüm ben onlarıSmile

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi