[color=#221e1f][size=small]Genital herpes hastalığının tedavisi yoktur. Virüs sinirlerde pasif pozisyona geçmektedir. Ancak bağışıklığımız düştüğünde veya tetikleyici bir durumla karşılaşıldığında uçuk tekrar çıkacaktır.[/size][/color]
[color=#221e1f][size=small]Günümüzde baskılayıcı antiviral kremler ve ilaçlar mevcuttur ancak bunlar virüsün tamamen vücuttan atılamasınk sağlamamakta sadece hastalığın belirtilerini gidermektedir.[/size][/color]
[color=#221e1f][size=small]Unfortunately there is not a cure for herpes. Virus lays dormant in nerves and wake up with a trigger such as low immunity. Nowadays people are using antiviral creams and drugs to suppress it but it cant clear virus from body. It only clears sympthoms of herpes.[/size][/color]
Dertli adam kendi ürününü satıyor kardeşim gökçek iksiri. Virüsün nereye yerleştiğini herkes biliyor bizde biliyoruz omuriliğe yerleşiyor sinirleri kullanarakta uçuk çıkarıyor. Bunu bilmesi çok zeki birisi olduğu anlamına gelmiyor. Evet bitkiler sağlık için faydalıdır o yüzden doğal beslenmemiz önemli ama öyle gökçek iksiri çayı vs bunlarla iyi olan insanlar olsaydı kimse ölmezdi ya da herkes sağlıklı olurdu.
Beni yanlış anlama sakın bu tür insanlar ispatlanmamış ürünleriyle milletten para alan insanlar. Bizler psikolojik olarak evet iyi geliyomuş Gökçek hocamız böyle diyor diyebiliriz. Ancak ne bir klinik çalışma yapılmış ne de bir makale yayınlanmış yaptıkları basit olarak bu sizin derdinize kesin çözüm veya da iyi gelir diyerek insanları kandırmak paralarını almaktır.
Yorumları: 14
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Yanlış anlayacak bir şey yok, birader. Emeğin için tekrar teşekkürler. Bu illeti, modern tıbbın çözeceğine dair inancım az benim. Dünyanın önemli bir kısmı, Amerika'da yaşayan insanların %25 civarı bu illetten muzdarip ama çare yok. Bence bunun önündeki en önemli engelde ilaç baronlarıdır. Bu kadar insana ilaç satıp, kazanç sağlamak varken neden basit bir tedavi ile bunca müşteriyi kaybetsinler ki? maalesef kötü bir dünyada yaşıyoruz. Yarın gerçekten biri çıksa, bilimsel olarak bu işi çözse, ilaç baronları bu adamı ortadan kaldırır endişesindeyim. Bu işi çözerse bitkisel tedavi yöntemleri çözer diye düşünüyorum. Gökçek'in CV sine baktım, Almanya da kimya tahsili yapmış. Bu işe yatkın gibi. Bir çok kişiye tedavi ettiğini söylüyor. Benim inancım şudur ki, mutlaka bu illetten kurtulan insanlar vardır. Ama ne yazık ki, bu insanlar bundan kurtulduktan sonra tecrübelerini diğer insanlara aktarmıyorlar, tılsım bozulur tekrar hastalanırım endişesiyle sanırım. Gökçekle görüşülse, kimi iyileştirdin bir kaç kişiyle irtibata geçirebilirmisin dense, nasıl olur ki?
Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
evet maalesef beşler doktor yuzde yüz garanti olmaz tipta diyor birde :-))
bende alternatif tıbba inananlardanım ama her söylenene inanmamak lazım. mutlaka bazı dayanaklara sahip olmalı.