Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kan antikor testi negatif cıkanlar varmı
Ayrıca kasıklarında iki tarafli kahverengi leke oluşmuş.dokora gitmiş.doktor kasık mantarı teşhisi konmuş

Kaşıntı varsa mantardır. Mantarın en ayırıcı özelligi kasintiymis. Ayrıca hpv de olabilir. Fakat onun kuluçka süresi biraz fazla.

(18-04-2022, Saat: 21:46)İzmir26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastalıgım üzerinden 3 ay gecti 2 kere lezyon cıktı ve geçti ama testlerim negatif kafam karıştı varmı bu virüs varmı yokmu bende  yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

Benimde negatif

Lezyon varken ve bulaştan 90 gün geçtikten sonra yaptırınca çıkması lazım kanda.
Virüs uykudayken ya da düşük bağışıklıkta antikor oluşmayabilir. Onun dışında doktora danışmak en iyisi.

(18-04-2022, Saat: 21:46)İzmir26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastalıgım üzerinden 3 ay gecti 2 kere lezyon cıktı ve geçti ama testlerim negatif kafam karıştı varmı bu virüs varmı yokmu bende  yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

Beş test hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle 8. Ayda forumdada bahsedilen en iyi iki laboratuvar daha aynı gün içerisinde test yaptırdım hepsi negatif çıkıyor. 9 aylık süreçte gözlemlerimce tekrarlayan atak sayabileceğimiz (ilk döküntüm kabuk bağlayan 3-4 tane yuvarlak yara bunlarda sıvı toplayıp patlayan şekilde değil direk yara şeklinde) tahriş neticesinde kırmızı kırmızı noktalar gelişiyor onlarda kabuklaşma olmadan  1-2 günde geçiyor. Bendeki bu döküntü  Hsv2  kesin bir şekilde kanıtlaya bilirsem antikor testlerini burada çok güzel bir şekilde deneyerek anlatmış  olacağım.Tabikide bu herkeste aynı şekilde gelişecek diye birşey yok ama makalelerde hatta forumlarda yazıldığı gibi 4-6 ay kesin, bu laboratuvarlarda testler çok iyi testler yapıyorlar gibi saçmalıkları kötü bir şekilde tecrübe edinmiş ve sizlere aktarmış olurum.
Not: Baskılama için hiç bir ilaç veya takviye kullanmadım.

hsv1 ve hsv2 ıgg ve ıgm nekanif çıkıyorsa ve birden çok test yaptırdıysan lez yon diyecegimeyecegimiz kızarıklıklık olupta bir iki günde geciyorsa hsv olma ihtimali çok yüksek diye biliriz hele antiviral kullanmadan geçiyorsa bence başka birşeydir iyi bir dr git

hsv olma ihtimali yok demek istedim

(08-05-2025, Saat: 01:07)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hsv1 ve hsv2 ıgg ve ıgm nekanif çıkıyorsa ve birden çok test yaptırdıysan lez yon diyecegimeyecegimiz kızarıklıklık olupta bir iki günde geciyorsa hsv olma ihtimali çok yüksek diye biliriz hele antiviral kullanmadan geçiyorsa bence başka birşeydir iyi bir dr git

hsv olma ihtimali yok demek istedim
Hsv 1 pozitifki bu zaten bende daha önce dudağımda uçuk çıktığı için var. Hsv2 için ilk lezyon haricinde hiç birine Hsv diyemeyiz bunada yine okuduğum yazılardan yola çıkıyorum lakin ilk lezyon tamamen hsvnin patlamış birbiriyle birleşmeyen yaralarına benziyordu ama bunlar başka cilt rahatsızlıklarıyla çok fazla karıştırıldığı için kesin bir şey söyleyemem buna doktorlarda söyleyemiyor. Zaman ne olduğunu gösterecek.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sülük tedavisi yaptıran varmı Ahmet3434 3 560 24-12-2024, Saat: 20:36
Son Yorum: Can2616
  C vitamini/honeycomb/Hsv2. Negatif moon 12 6,898 28-05-2022, Saat: 00:39
Son Yorum: izmitli41
  Erkeklerde kan testi ile teşhis mümkün mü? genderme 1 1,377 06-01-2020, Saat: 11:36
Son Yorum: Purplepapaya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi