Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kan antikor testi negatif cıkanlar varmı
Lezyonunuz varsa lütfen doktora gidin ve test yaptırın sonuç negatifse negatiftir başka açıklaması yok testler artık çok gelişmiş eskisi gibi değil herpes insanların sadece sağlığını değil psikolojisinide etkileyen bir hastalık o yüzden titiz davranalım yapmamız gerekeni yapalım doktora gidelim.

Ben 80. Günde western blot testi yaptirdim. Hala hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum. Doktor da teşhis koyamiyor.

Bir türlü pozitif gelmemesi de ayrı bir dert çünkü adını koyamıyorsun bir türlü emin olamıyorsun. Tüm semptomlar ve hikaye uyuyor ama testler negatif geliyor. Çok kafaya taksam western blot ve pcr testi de denerdim

Evet, pozitif gelse yoluma bakacağım. Şu an ne olduğunu bilmiyorum. Stresten öleceğim. Herkes farklı bir semptom anlatıyor. Hakki123 bana sürekli bilgi verdi. Sağ olsun. Olaya bilimsel yaklaşan herkesi de tebrik ediyorum. Benim yaşadığımı yaşayip daha sonra lezyon çıkaranı da gördüm. O yüzden tedirginim biraz da...

(25-12-2024, Saat: 00:17)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar en ufak tahriş olduktan sonra gelip burada insanların kafasını karıştırmayın bence negatifse negatiftir başka bir problem vardır belkide

En ufak tahrişte mi? Kafa karıstirmak mi? Ben bu foruma iki senedir üyeyim dün gelip bunu yazmadım.Bendeki semptomlar herpes semptomları.Ayrica atakların nüks ediyor olması en önemli semptom.Sadece testlerin benim de kafamı karıştırdığına dair bir söylemde bulundum.İki buçuk yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum ben de en ufak tahriş falan demeden önce kayıt zamanıma yorumlarıma falan baksaydin keşke.

Bir arkadaşımın test sonuçlarını gönderiyorum.bulas suphesinden yaklaşık 60 gün sonra yapıldı.yorumlayabilirmisiniz.

Herpes Simplex (HSV) DNA Tip 1-2PCR Negatif

​                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Herpes simpleks (HSV) tip 1 IgG 32.4 Pozitif                           
Herpes simpleks (HSV) tip 1 IgM 0.05 Negatif    Herpes Simpleks (HSV) Tip 2 IgG 0.08 NegatifHerpes Simpleks (HSV) Tip 2 IgM             0.05 Negatif      I

Hepsi negatif. Testi nerde yapmis ? Şikayetleri nelerdir ?

Labistanbul da yaptırmış hasta erkek.
Gözle görülür bir lezyon yok.
2 aydır idrar yolunda yanma
Kasiklardan bacak arasına kadar yanma.göbek altında baskı.

Ayrıca bütün cinsel yolla bulaşan hastalıklar içinde test yaptırmış hepsi negatif.

Muhtemelen prostatit oldu. Bence istanbukda bir üroloji doktoruna gidip idrar analizi yaptırsin. Bir de idrar kültürü. Bunlar negetifse prostat sivisindan lökosit baktırsin. Testi yaptırdığı labravutar ne diyor peki ? 60 gün yeterli dediler mi ?

(11-01-2025, Saat: 01:15)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen prostatit oldu. Bence istanbukda bir üroloji doktoruna gidip idrar analizi yaptırsin. Bir de idrar kültürü. Bunlar negetifse prostat sivisindan lökosit baktırsin. Testi yaptırdığı labravutar ne diyor peki ? 60 gün yeterli dediler mi ?

Sadece bütün testleri yaptırmış.süre konusunu sormamis.cevabiniz için teşekkür ederim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sülük tedavisi yaptıran varmı Ahmet3434 3 560 24-12-2024, Saat: 20:36
Son Yorum: Can2616
  C vitamini/honeycomb/Hsv2. Negatif moon 12 6,898 28-05-2022, Saat: 00:39
Son Yorum: izmitli41
  Erkeklerde kan testi ile teşhis mümkün mü? genderme 1 1,377 06-01-2020, Saat: 11:36
Son Yorum: Purplepapaya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi