Yorumları: 154
Konuları: 2
Rep Puanı:
9
Lezyonunuz varsa lütfen doktora gidin ve test yaptırın sonuç negatifse negatiftir başka açıklaması yok testler artık çok gelişmiş eskisi gibi değil herpes insanların sadece sağlığını değil psikolojisinide etkileyen bir hastalık o yüzden titiz davranalım yapmamız gerekeni yapalım doktora gidelim.
Yorumları: 77
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Ben 80. Günde western blot testi yaptirdim. Hala hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum. Doktor da teşhis koyamiyor.
Yorumları: 80
Konuları: 1
Rep Puanı:
5
Bir türlü pozitif gelmemesi de ayrı bir dert çünkü adını koyamıyorsun bir türlü emin olamıyorsun. Tüm semptomlar ve hikaye uyuyor ama testler negatif geliyor. Çok kafaya taksam western blot ve pcr testi de denerdim
Rep Puanı:
0
Evet, pozitif gelse yoluma bakacağım. Şu an ne olduğunu bilmiyorum. Stresten öleceğim. Herkes farklı bir semptom anlatıyor. Hakki123 bana sürekli bilgi verdi. Sağ olsun. Olaya bilimsel yaklaşan herkesi de tebrik ediyorum. Benim yaşadığımı yaşayip daha sonra lezyon çıkaranı da gördüm. O yüzden tedirginim biraz da...
Yorumları: 12
Konuları: 0
Rep Puanı:
2
Bir arkadaşımın test sonuçlarını gönderiyorum.bulas suphesinden yaklaşık 60 gün sonra yapıldı.yorumlayabilirmisiniz.
Herpes Simplex (HSV) DNA Tip 1-2PCR Negatif
Herpes simpleks (HSV) tip 1 IgG 32.4 Pozitif
Herpes simpleks (HSV) tip 1 IgM 0.05 Negatif Herpes Simpleks (HSV) Tip 2 IgG 0.08 NegatifHerpes Simpleks (HSV) Tip 2 IgM 0.05 Negatif I
Rep Puanı:
0
Hepsi negatif. Testi nerde yapmis ? Şikayetleri nelerdir ?
Yorumları: 12
Konuları: 0
Rep Puanı:
2
Labistanbul da yaptırmış hasta erkek.
Gözle görülür bir lezyon yok.
2 aydır idrar yolunda yanma
Kasiklardan bacak arasına kadar yanma.göbek altında baskı.
Ayrıca bütün cinsel yolla bulaşan hastalıklar içinde test yaptırmış hepsi negatif.
Rep Puanı:
0
Muhtemelen prostatit oldu. Bence istanbukda bir üroloji doktoruna gidip idrar analizi yaptırsin. Bir de idrar kültürü. Bunlar negetifse prostat sivisindan lökosit baktırsin. Testi yaptırdığı labravutar ne diyor peki ? 60 gün yeterli dediler mi ?