Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi sehirde yasiyorsun?
Ankara'da yaşıyorum yazmak isteyenler yazabilirler

(22-01-2025, Saat: 02:58)Hulk06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara'da yaşıyorum yazmak isteyenler yazabilirler

Aynı şekildeSmile

Kocaeli çıkarmı? Yeni sayılırım hem hastalıkta hem sitede

Adana yaşayan arkadaşlar var mı ?

Bu sitede bir ilk olursa bizde bu hastaliktan kurtuluruz , birileri tanisip evlensin o gun kurtulacaz ? ama ne yazikki bu sitede bayanlar erkek gibi takiliyor ve hic bisekilde sohbete felan cok girmiyor

(13-03-2025, Saat: 17:57)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitede bir ilk olursa bizde bu hastaliktan kurtuluruz , birileri tanisip evlensin o gun kurtulacaz ? ama ne yazikki bu sitede bayanlar erkek gibi takiliyor ve hic bisekilde sohbete felan cok girmiyor

Katılıyorum. 
hsv olmayan kişilerle evlenilirse sorun yaşanacağı açık ve net yaşamayan çok nadir olur bence o yüzden lütfen buradaki insanlar birbiriyle konuşsun kendinizi bile bile ateşe atmayın lütfen...

(13-03-2025, Saat: 18:30)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum. 
hsv olmayan kişilerle evlenilirse sorun yaşanacağı açık ve net yaşamayan çok nadir olur bence o yüzden lütfen buradaki insanlar birbiriyle konuşsun kendinizi bile bile ateşe atmayın lütfen...

Arkadaşlar sizin düşüncelerinizi anlıyorum iki herpesli sorun yaşamaz gibi geliyor ama hsv olmayan biriyle ilişki yaşamak evlenmek kısmını bi tarafı ateşe atmak falan abartı buluyorum insanlar sosyal ortamlarda tanışıyor forumda biriyle tanışıp evlenme ihtimali zaten nadir kaldı ki herpesli olup negatif partneri olan binlerce insan var evlenip çocuk sahibi olanlar var siz açık olun yanınızda olan yine olur. Veba değil kanser değil bu

(13-03-2025, Saat: 23:06)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sizin düşüncelerinizi anlıyorum iki herpesli sorun yaşamaz gibi geliyor ama hsv olmayan biriyle ilişki yaşamak evlenmek kısmını bi tarafı ateşe atmak falan abartı buluyorum insanlar sosyal ortamlarda tanışıyor forumda biriyle tanışıp evlenme ihtimali zaten nadir kaldı ki herpesli olup negatif partneri olan binlerce insan var evlenip çocuk sahibi olanlar var siz açık olun yanınızda olan yine olur. Veba değil kanser değil bu
Veba kanser olmadığına hemfikiriz zaten ama karşındaki insan seni ne kadar anlayabilir anlamlandırabilir o soru işareti işte sorun tam olarak bu.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi