Yorumları: 50
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Burası iyice psikolojimi bozdu herkes birbiriyle yumruk yumruğa kavga ediyor sanki ya niye geldim ki buraya admin kimse beni banlayabilirmi lütfen
Yorumları: 501
Rep Puanı:
29
ıgg bagışıklık antıkobrudur ıgm bagışıklıkgın düştügü antigordur ıgm yüksek olursa bagışıklık düşük demektir ıgg yüksek olursa bagışıklık yüksek demektir sarılık virüsünde örnek ıgg devamlı savaş halindedir aşı olursan virüsü öldürmez ama ıgg sürekli savaş halinde oldugu için virüs etkisizdir veremde aynı herkeste bildigim verem var ama bagışıklık onu baskılıyor hsv de bagışıklık ıgg yükseliyor virüs saklandıgı için bulamıyor oda bizim kullandıgımız hüçrelerin içine giriyor ve pıroteyinleri kullanıyor biliyorum. ıgg kendi hüçresine saldırmadıgı için orda uykuda çogalıyor ve yüksek bir basınçla deri yüzeyine çıkıyor
Yorumları: 11
Rep Puanı:
0
Uçuk siğil gibi negatife dönmez bir kere kapınca ömür boyu vücutta kalır. Latent(uykuda) olan virüsler kan ve idrardan negatif sonuç verebilir en garanti yol atak varken sürüntü alıp pcr yaptırmak lazım.
Yorumları: 30
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Hsv sinir hücrelerine tutunduğu için ve sinir hücreleri de kendini yenilemediği için şuanlık pozitif olan birinin negatife dönmüş olduğu bir olay yok.İleride aşı vs bulunur da olursa herkesin haberi olur zaten.Güçlü bağışıklık sistemi veya baskılama şuanki tedavi biçimleri