Yorumları: 50
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Sinirleride mafediyor hele bide göze bulaşırsa Allah muhafaza
Yorumları: 20
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar eşim 6 aylık hamile ona bulaş olmuşmutur çok korkuyorum bulaş olmuşsa kesin çıkarmıydı eşim karnım ağrıyor diyor bazende ayağım ağrıyor diyor herpes karın ağrısı yaparmı hamilelikte dolayı mı oluyordur eşime gidek test yaptıralım da diyemiyorum korkuyla yaşıyorum eğer çocuğuma bir sey olursa bana bulaştıranın elimden çekeği var hiç bir seyi affetmem ne olacak olsun bunu bana yapan tanıdık akrabamdı bilerek yaptı bana eskiden seviyor du beni bende uzak durdum ondan sonunda beni zehirledi çok zoruma gidiyor tanıdığın beni zehirlenmesi düşman düşmana bunu yapazdı herpes olduğun bildiğin halde beni neden zehirledi yılanın kafasını zamanında ezmek gerek yoksa çok kişiyi zehirleyecek bu
Yorumları: 20
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Kardeşim isim değiştirip gelmiyoruz buraya daha önce burdaydım ben biraz ağır konuşmuştum engel yedim isterse yine engellesin beni çocuğuma olurdu bulaş olursa zaten durmam sen beni tanırsın kosava dan senle konuşmuştuk herpes değilsem 14 aydır ağrı çekmem niye her tarafıma sinirlerimin batması yaşıyorum benim amacım kimseyi korkutmak değil burda
Yorumları: 50
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Bu virüsten sonra ilişki yaşayan oldumu ya bulaş oldumu hemen