Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igg testi neyi gösteriyordu
Sinirleride mafediyor hele bide göze bulaşırsa Allah muhafaza

Arkadaşlar eşim 6 aylık hamile ona bulaş olmuşmutur çok korkuyorum bulaş olmuşsa kesin çıkarmıydı eşim karnım ağrıyor diyor bazende ayağım ağrıyor diyor herpes karın ağrısı yaparmı hamilelikte dolayı mı oluyordur eşime gidek test yaptıralım da diyemiyorum korkuyla yaşıyorum eğer çocuğuma bir sey olursa bana bulaştıranın elimden çekeği var hiç bir seyi affetmem ne olacak olsun bunu bana yapan tanıdık akrabamdı bilerek yaptı bana eskiden seviyor du beni bende uzak durdum ondan sonunda beni zehirledi çok zoruma gidiyor tanıdığın beni zehirlenmesi düşman düşmana bunu yapazdı herpes olduğun bildiğin halde beni neden zehirledi yılanın kafasını zamanında ezmek gerek yoksa çok kişiyi zehirleyecek bu

(22-06-2025, Saat: 13:47)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar eşim 6 aylık hamile ona bulaş olmuşmutur çok korkuyorum bulaş olmuşsa kesin çıkarmıydı eşim karnım ağrıyor diyor bazende ayağım ağrıyor diyor herpes karın ağrısı yaparmı hamilelikte dolayı mı oluyordur eşime gidek test yaptıralım da diyemiyorum korkuyla yaşıyorum eğer çocuğuma bir sey olursa bana bulaştıranın elimden çekeği var hiç bir seyi affetmem ne olacak olsun bunu bana yapan tanıdık akrabamdı bilerek yaptı bana eskiden seviyor du beni bende uzak durdum ondan sonunda beni zehirledi çok zoruma gidiyor tanıdığın beni zehirlenmesi düşman düşmana bunu yapazdı herpes olduğun bildiğin halde beni neden zehirledi yılanın kafasını zamanında ezmek gerek yoksa çok kişiyi zehirleyecek bu
Kardeş admin sizi banlıyor isim değiştirip gelip saçma sapan şeyler yazıyosunuz gene. Yav senin herpes olduğun bile meçhul. Lütfen burda yeni hastalar var bari  onları bu derece ürkütme ayıp gerçekten. Aylardır yazmıyordum bu kadarı da fazla.

Kardeşim isim değiştirip gelmiyoruz buraya daha önce burdaydım ben biraz ağır konuşmuştum engel yedim isterse yine engellesin beni çocuğuma olurdu bulaş olursa zaten durmam sen beni tanırsın kosava dan senle konuşmuştuk herpes değilsem 14 aydır ağrı çekmem niye her tarafıma sinirlerimin batması yaşıyorum benim amacım kimseyi korkutmak değil burda

(22-06-2025, Saat: 14:30)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim isim değiştirip gelmiyoruz buraya daha önce burdaydım ben biraz ağır konuşmuştum engel yedim isterse yine engellesin beni çocuğuma olurdu bulaş olursa zaten durmam sen beni tanırsın kosava dan senle konuşmuştuk herpes değilsem 14 aydır ağrı çekmem niye her tarafıma sinirlerimin batması yaşıyorum benim amacım kimseyi korkutmak değil burda

Konuştuğumuz için zaten genital herpes herpesinin olduğu meçhul diyorum, birlikte olduğun kişi hiç atak geçirmemiş, sen de hiçbir zaman lezyon oluşmamış, söylediğin belirtiler herpes ile uyumlu değil, onca doktora gidip tanı almamışsın, hiç Pskiyatriyi denedin mi bence orayı dene ve burda yok onu öldürücem yok böyle yapıcam vs ya bir sürü dertli insan var bence bu platformda senin derdinin çaresi yok gene de sen bilirsin.

(22-06-2025, Saat: 15:26)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuştuğumuz için zaten genital herpes herpesinin olduğu meçhul diyorum, birlikte olduğun kişi hiç atak geçirmemiş, sen de hiçbir zaman lezyon oluşmamış, söylediğin belirtiler herpes ile uyumlu değil, onca doktora gidip tanı almamışsın, hiç Pskiyatriyi denedin mi bence orayı dene ve burda yok onu öldürücem yok böyle yapıcam vs ya bir sürü dertli insan var bence bu platformda senin derdinin çaresi yok gene de sen bilirsin.

Hakkı sen test hakkında ne düşünüyorsun bu testler nasıl çalışıyor

(22-06-2025, Saat: 15:55)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hakkı sen test hakkında ne düşünüyorsun bu testler nasıl çalışıyor

Kardeş ben burdan artık bu yönde bilgi vermiyorum. Çünkü o kadar bilgi kirliliği ve bilgisizce yapılan yorum varki ve şaşırtıcı ve mesleğimizin gerçeklerini bile insanlara anlatmak zor o sebeple özelden istediğin soruya cevap verebilirim buradan münakaşalar ve polemiklere girmek istemem. Özelden istediğimiz gibi konuşabiliriz tecrübelerimi seve seve paylaşırım.

(22-06-2025, Saat: 17:53)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş ben burdan artık bu yönde bilgi vermiyorum. Çünkü o kadar bilgi kirliliği ve bilgisizce yapılan yorum varki ve şaşırtıcı ve mesleğimizin gerçeklerini bile insanlara anlatmak zor o sebeple özelden istediğin soruya cevap verebilirim buradan münakaşalar ve polemiklere girmek istemem. Özelden istediğimiz gibi konuşabiliriz tecrübelerimi seve seve paylaşırım.

Özel mesajların kapalı Hakkı geri dönüş yapamadım sana

Bu virüsten sonra ilişki yaşayan oldumu ya bulaş oldumu hemen

(22-06-2025, Saat: 19:20)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu virüsten sonra ilişki yaşayan oldumu ya bulaş oldumu hemen

Baskılama tedavisine başladım. Günlük 500 mg valtrex. Bulaş olmadı.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv testi Londonlive699 10 2,892 06-08-2023, Saat: 00:31
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi