Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilen biri yardım etsin
Arkadaşlar 14 ay oldu halende ağrı çekiyorum hepres 14 ay boyunca ağrı yapar mı yara felan çıkmadı herpes kesin yara yapıyor mu artık dayanacak gücüm kalmadı hiç bir insanın ağrısı geçmez bu hastalığı taşıyanlar sadece yaralar çıktığından mı ağrı çekiyor. Artık canım bıktım artık

(18-06-2025, Saat: 11:23)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 14 ay oldu halende ağrı çekiyorum hepres 14 ay boyunca ağrı yapar mı yara felan çıkmadı herpes kesin yara yapıyor mu artık dayanacak gücüm kalmadı hiç bir insanın ağrısı geçmez bu hastalığı taşıyanlar sadece yaralar çıktığından mı ağrı çekiyor. Artık canım bıktım artık
Ağrı olmaz kaşınma, kaşınma, elektriklenme vs olur ilk dönemler sizinki başka birşey demekki

(18-06-2025, Saat: 11:23)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 14 ay oldu halende ağrı çekiyorum hepres 14 ay boyunca ağrı yapar mı yara felan çıkmadı herpes kesin yara yapıyor mu artık dayanacak gücüm kalmadı hiç bir insanın ağrısı geçmez bu hastalığı taşıyanlar sadece yaralar çıktığından mı ağrı çekiyor. Artık canım bıktım artık

Bu durumun tıpta değişik terimleri var, post herpatit nevralji diyen var nöro dermatit diyen var, başka isimle dermatolog doktorum söylemişti onu hatırlayamadım. Yani bu hastalıkta özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda bilgili üroloji doktoru, dermatolog doktoru, nöroloji doktoru bulunmakta benim bildiğim. Bazıları üroloji veya dermatolog doktorundan tedavi alırken bazı kişilerde sadece bu doktorlar yetmiyor nöroloji doktoru da destek atması gerek. Senin durum için nöroloji doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Eğer il dışına çıkarım dersen özelden yazarsan doktor ismi yönlendiririm. Birkaç tedavi yöntemi var Allah'ın izniyle ilaç yöntemi ile tedavinin karşılığını alacağına eminim.

Ağrı merkezleri var git bi algoloji uzmanına görün belki yardımcı olurlar geçmiş olsun

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım Edin ghost1907 1 716 03-07-2024, Saat: 23:29
Son Yorum: ...mda...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi