14-06-2025, Saat: 23:49
Merhaba herkese,
10 gün önce bir birlikteliğim oldu. Birliktelikten sonra partnerimin penisinin kenarında kabarcıklar fark ettim. Sorduğumda “herhangi bir hastalığı olmadığını, düzenli test yaptırdığını ve traş sonrası oluştuğunu” söyledi.
Ancak ilişkiden yaklaşık 3 gün sonra bende hafif semptomlarla birlikte kabarcıklar oluşmaya başladı. Şu an birinci haftamdayım ve yürümekte bile zorlanıyorum. Belirli sebeplerden dolayı henüz doktora gidemedim ve tüm araştırmalarımı internet üzerinden yapıyorum.
Bu nedenle bu konuda tecrübeli olan kişilerden destek almak istiyorum. Özellikle:
• İstanbul’da genital herpes konusunda anlayışlı, güvenilir bir kadın doğum doktoru önerebilir misiniz?
• Yabancı forumlarda insanların yıllardır seks yapamadığını, yalnız kaldığını okudum. Bu sizde de böyle mi oldu?
• Partnerinize bu durumu nasıl söylediniz? Tepkiler nasıldı?
• Seks hayatınız tamamen bitti mi, yoksa bir şekilde devam ettirebildiniz mi?
• Psikolojik olarak bu durumu nasıl yönettiniz?
• Yakın çevrenize söylediniz mi? Söylediyseniz nasıl karşıladılar?
• İlk atağınız ne kadar sürdü? Hangi yöntemler ağrıyı biraz da olsa hafifletti?
• İstanbul’da güvenilir, mümkünse ekonomik bir laboratuvar öneriniz var mı?
Şu an bu durum benim için çok yeni ve oldukça yıpratıcı.
Birisi bana yalan söylediği için tüm hayatım bir anda değişmiş gibi hissediyorum.
Çok zorlanıyorum ama yalnız kalmak da istemiyorum. Bu konuyu bilen, yaşayan, anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.
Şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim. ??
10 gün önce bir birlikteliğim oldu. Birliktelikten sonra partnerimin penisinin kenarında kabarcıklar fark ettim. Sorduğumda “herhangi bir hastalığı olmadığını, düzenli test yaptırdığını ve traş sonrası oluştuğunu” söyledi.
Ancak ilişkiden yaklaşık 3 gün sonra bende hafif semptomlarla birlikte kabarcıklar oluşmaya başladı. Şu an birinci haftamdayım ve yürümekte bile zorlanıyorum. Belirli sebeplerden dolayı henüz doktora gidemedim ve tüm araştırmalarımı internet üzerinden yapıyorum.
Bu nedenle bu konuda tecrübeli olan kişilerden destek almak istiyorum. Özellikle:
• İstanbul’da genital herpes konusunda anlayışlı, güvenilir bir kadın doğum doktoru önerebilir misiniz?
• Yabancı forumlarda insanların yıllardır seks yapamadığını, yalnız kaldığını okudum. Bu sizde de böyle mi oldu?
• Partnerinize bu durumu nasıl söylediniz? Tepkiler nasıldı?
• Seks hayatınız tamamen bitti mi, yoksa bir şekilde devam ettirebildiniz mi?
• Psikolojik olarak bu durumu nasıl yönettiniz?
• Yakın çevrenize söylediniz mi? Söylediyseniz nasıl karşıladılar?
• İlk atağınız ne kadar sürdü? Hangi yöntemler ağrıyı biraz da olsa hafifletti?
• İstanbul’da güvenilir, mümkünse ekonomik bir laboratuvar öneriniz var mı?
Şu an bu durum benim için çok yeni ve oldukça yıpratıcı.
Birisi bana yalan söylediği için tüm hayatım bir anda değişmiş gibi hissediyorum.
Çok zorlanıyorum ama yalnız kalmak da istemiyorum. Bu konuyu bilen, yaşayan, anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.
Şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim. ??