Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk tecrübem yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba herkese,
10 gün önce bir birlikteliğim oldu. Birliktelikten sonra partnerimin penisinin kenarında kabarcıklar fark ettim. Sorduğumda “herhangi bir hastalığı olmadığını, düzenli test yaptırdığını ve traş sonrası oluştuğunu” söyledi.

Ancak ilişkiden yaklaşık 3 gün sonra bende hafif semptomlarla birlikte kabarcıklar oluşmaya başladı. Şu an birinci haftamdayım ve yürümekte bile zorlanıyorum. Belirli sebeplerden dolayı henüz doktora gidemedim ve tüm araştırmalarımı internet üzerinden yapıyorum.

Bu nedenle bu konuda tecrübeli olan kişilerden destek almak istiyorum. Özellikle:

• İstanbul’da genital herpes konusunda anlayışlı, güvenilir bir kadın doğum doktoru önerebilir misiniz?
• Yabancı forumlarda insanların yıllardır seks yapamadığını, yalnız kaldığını okudum. Bu sizde de böyle mi oldu?
• Partnerinize bu durumu nasıl söylediniz? Tepkiler nasıldı?
• Seks hayatınız tamamen bitti mi, yoksa bir şekilde devam ettirebildiniz mi?
• Psikolojik olarak bu durumu nasıl yönettiniz?
• Yakın çevrenize söylediniz mi? Söylediyseniz nasıl karşıladılar?
• İlk atağınız ne kadar sürdü? Hangi yöntemler ağrıyı biraz da olsa hafifletti?
• İstanbul’da güvenilir, mümkünse ekonomik bir laboratuvar öneriniz var mı?

Şu an bu durum benim için çok yeni ve oldukça yıpratıcı.
Birisi bana yalan söylediği için tüm hayatım bir anda değişmiş gibi hissediyorum.
Çok zorlanıyorum ama yalnız kalmak da istemiyorum. Bu konuyu bilen, yaşayan, anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.

Şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim. ??

Hangi semptomları yaşadınız biraz daha açar mısınız? Herpes olduğunu düşünüyorsan ataklarının ilk 3 gününde asiklovir içeren kremleri kullanabilirsin, doktorla konuşup valtrex gibi baskılayıcı tedavi alıp rahatlayabilirsin.
Seks hayatını bitirecek bir şey asla değil. Zamanla tecrübeyle öğreneceksin neler tetikler vs ve zamanla azalacak. Yalnız kalmanı da gerektiren bir şey yok. Partner bulmak için illa karşındakinin herpesli olması da gerekmiyor. Söylediğimde tepki verip olumsuz karşılayan da oldu, sakladığın şey aids falan sandım herpes de bir şey mi diyen de oldu. Çoğunlukla bilmiyorlar tabi herpesi araştırıp öğreniyorlar ben de öğretiyorum. Genelde olumlu karşılandım ama. Psikolojik olarak ihtiyacın olan zaman ve kabullenmek bence, bende böyle işe yaradı. Arkadaşlarıma da söylüyordum en başta çevreme vs olumsuz karşılayan olmadı. Birkaç güvendiğin arkadaşına anlat içini dök ama herkese de söyleme bence. İlk başlarda konuşmak içini dökmek baya rahatlatıyor

(14-06-2025, Saat: 23:49)Klmnpz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese,
10 gün önce bir birlikteliğim oldu. Birliktelikten sonra partnerimin penisinin kenarında kabarcıklar fark ettim. Sorduğumda “herhangi bir hastalığı olmadığını, düzenli test yaptırdığını ve traş sonrası oluştuğunu” söyledi.

Ancak ilişkiden yaklaşık 3 gün sonra bende hafif semptomlarla birlikte kabarcıklar oluşmaya başladı. Şu an birinci haftamdayım ve yürümekte bile zorlanıyorum. Belirli sebeplerden dolayı henüz doktora gidemedim ve tüm araştırmalarımı internet üzerinden yapıyorum.

Bu nedenle bu konuda tecrübeli olan kişilerden destek almak istiyorum. Özellikle:

• İstanbul’da genital herpes konusunda anlayışlı, güvenilir bir kadın doğum doktoru önerebilir misiniz?
• Yabancı forumlarda insanların yıllardır seks yapamadığını, yalnız kaldığını okudum. Bu sizde de böyle mi oldu?

Birisi bana yalan söylediği için tüm hayatım bir anda değişmiş gibi hissediyorum.
Çok zorlanıyorum ama yalnız kalmak da istemiyorum. Bu konuyu bilen, yaşayan, anlayabilecek biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.

Tavsiyem hemen bir deri ve zührevi hastalıklar doktoruna gidin belli ki büyük olasılık herpes ama başka bir çok zührevi hastalıktan bir veya bir kaçını kapmış olabilirsiniz bu sebeple ilk çözümü forumda değil hekimde arayın. Acil bir hekime başvurun derim sonrası ile ilgili bu forumun alt başlıklarında bir çok cevap bulursunuz .

(14-06-2025, Saat: 23:49)Klmnpz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese,

Şüpheli cinsel temas var ise ilk önce hekime başvurmak gerekir lütfen bir hekime başvur.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sad Merhaba Herpes ile ilgili sorularım var lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir Dobby0 9 1,236 26-09-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Nostresnoherpes

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi