Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çocuğuma bulastirmaktan korkuyorum
Merhaba aranızda genital herpesi olup çoçugu olan var mı acaba ben kızıma bulastirma korkusuyla yaşıyorum sürekli ellerimin hijyenine dikkat ediyorum ama yine de emin olamiyorum. Öperken bile tedirgin oluyorum çocuğumu. Tükürükle, ayni catal kaşık dan, ayni bardaktan icmeyle bulaşan bir virüs mu acaba internette her yerde farklı şey yazıyor emin olamadim.

Ortak eşya kullanımına dikkat edin bu kadar detaylı düşünmek güzel birşey ancak bu virüs en çok cilt cilde temas yoluyla bulaşan bir virüs tabikide çocuğunu seveceksin ancak dudağında herhangi bir lezyon olduğunda opmemeni tavsiye ederim lezyon olmadan bulaşma riski çok az

Genital herpes yanlızca genital bölgelerin temasilya birbirine bulusır lezyon varken veya yaranıza temas edip çocuğun yüzüne dokunursaniz dudak uçuğu olabilir ama onunda genital herpesi olmaz yani imkansız gibi bişeyi dert ediyorsunuz

Dudagimda ya da cevresinde lezyon yok bu zamana kadar lezyonlar genital bölgemde çıktı. Ama işte acaba ellerde yikasakta kalir mi ayni makinede çamaşır yikamak bulaş yolu mu veya tukurukte genital herpes bulunur mu aklimda bir suru sey var. Kızımın bezini degistirirken en çok tedirgin olduğum zamanlar mesela.

Bence dikkat edildiği taktirde bulaş olmaz bende hpv çıktı çok dikkat ediyorum

(06-05-2025, Saat: 23:16)Öğrenmekistiyorum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dudagimda ya da cevresinde lezyon yok bu zamana kadar lezyonlar genital bölgemde çıktı. Ama işte acaba ellerde yikasakta kalir mi ayni makinede çamaşır yikamak bulaş yolu mu veya tukurukte genital herpes bulunur mu aklimda bir suru sey var. Kızımın bezini degistirirken en çok tedirgin olduğum zamanlar mesela.

Lezyonlarına dokunma. Genital bölgene temas ediyorsan sonrasında ellerini yıka ve içini ferah tut. Makineden falan bulaşmaz. Virüsler cansız ortamda fazla barınamaz, ölürler. Ağzınızda herpes yoksa tükürükte herpes yoktur. Bulaş konusunda en riskli olan kısmı doğum zaten onu da atlatmışsınız. Rahat olun fazlası takıntı haline gelir

(11-05-2025, Saat: 19:04)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lezyonlarına dokunma. Genital bölgene temas ediyorsan sonrasında ellerini yıka ve içini ferah tut. Makineden falan bulaşmaz. Virüsler cansız ortamda fazla barınamaz, ölürler. Ağzınızda herpes yoksa tükürükte herpes yoktur. Bulaş konusunda en riskli olan kısmı doğum zaten onu da atlatmışsınız. Rahat olun fazlası takıntı haline gelir

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için her gün bunun dusuncesi oluyor kafamda

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpese Yakalandım Aileme Bulaştırmaktan Korkuyorum Herpesasisibulunsun 7 1,810 16-05-2024, Saat: 18:38
Son Yorum: ayt06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi