28-04-2025, Saat: 19:50
Arkadaşlar merhabalar, 3 ay önceki şüpheli ilişki sonrasında kuşkularım oluştu ve prof Aysel gürler kliniğinde muayene oldum, makatta ciddi kaşıntı olmuştu skrotumda iri bir sivilce oldu ve sonrasında penis üzerinde minicik sivilce çıktı 3 farklı zamanda ama hepsi duş aldıktan sonra çıkmıştı test sonuçlarım ıgm ve ıgg negatif çıktı. Hoca ısrarla herpesle alakası olmadığını ve bu ihtimali aklımdan çıkarmamısöylüyor . Fakat yazdıklarınızı okudukça mesela sadece tek küçük sivilce gibi de olabileceği gibi ihtimalleri de düşündükçe açıkçası kuşkularımı yenemiyorum bana bir tavsiyede bulunur musunuz? Başka dermatologlara da görünmeli miyim daha fazla peşine düşmeli miyim?
Arkadaşlar başka bir dermatoloğa göründüm makatımdaki ağrı yapan lezyonlardan ötürü, o da makatımda strese bağlı egzema ve ağzımda da mantarı oluştuğunu söyledi bazı mantar ilaçları verdi ağız için makata da süreceğim eczaneden alınan bir karışım merhem yazdı kullanmaya devam ediyorum makatımdaki yanmada olumlu bir gelişme var ama hala emin değilim hangi hastalığa sahip olduğum konusunda
Arkadaşlar başka bir dermatoloğa göründüm makatımdaki ağrı yapan lezyonlardan ötürü, o da makatımda strese bağlı egzema ve ağzımda da mantarı oluştuğunu söyledi bazı mantar ilaçları verdi ağız için makata da süreceğim eczaneden alınan bir karışım merhem yazdı kullanmaya devam ediyorum makatımdaki yanmada olumlu bir gelişme var ama hala emin değilim hangi hastalığa sahip olduğum konusunda