Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test sonucum ve doktor tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar, 3 ay önceki şüpheli ilişki sonrasında kuşkularım oluştu ve prof Aysel gürler kliniğinde muayene oldum, makatta ciddi kaşıntı olmuştu  skrotumda iri bir sivilce oldu ve  sonrasında penis üzerinde minicik sivilce çıktı 3 farklı zamanda ama hepsi duş aldıktan sonra çıkmıştı test sonuçlarım ıgm ve ıgg negatif çıktı. Hoca ısrarla herpesle alakası olmadığını ve bu ihtimali aklımdan çıkarmamısöylüyor . Fakat yazdıklarınızı okudukça mesela sadece tek küçük sivilce gibi de olabileceği gibi ihtimalleri de düşündükçe açıkçası kuşkularımı yenemiyorum bana bir tavsiyede bulunur musunuz? Başka dermatologlara da görünmeli miyim daha fazla peşine düşmeli miyim?

Arkadaşlar başka bir dermatoloğa göründüm makatımdaki ağrı yapan lezyonlardan ötürü, o da makatımda strese bağlı egzema ve ağzımda da mantarı oluştuğunu söyledi bazı mantar ilaçları verdi ağız için makata da süreceğim eczaneden alınan bir karışım merhem yazdı kullanmaya devam ediyorum makatımdaki yanmada olumlu bir gelişme var ama hala emin değilim hangi hastalığa sahip olduğum konusunda

(28-04-2025, Saat: 19:50)Agustos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhabalar, 3 ay önceki şüpheli ilişki sonrasında kuşkularım oluştu ve prof Aysel gürler kliniğinde muayene oldum, makatta ciddi kaşıntı olmuştu  skrotumda iri bir sivilce oldu ve  sonrasında penis üzerinde minicik sivilce çıktı 3 farklı zamanda ama hepsi duş aldıktan sonra çıkmıştı test sonuçlarım ıgm ve ıgg negatif çıktı. Hoca ısrarla herpesle alakası olmadığını ve bu ihtimali aklımdan çıkarmamısöylüyor . Fakat yazdıklarınızı okudukça mesela sadece tek küçük sivilce gibi de olabileceği gibi ihtimalleri de düşündükçe açıkçası kuşkularımı yenemiyorum bana bir tavsiyede bulunur musunuz? Başka dermatologlara da görünmeli miyim daha fazla peşine düşmeli miyim?

Sadece herpes testimi yaptırmıştınız ? Ben de herpes çıktı ama genel bir tarama yaptırmıştım, bilemem diğer hastalıkların belirtilerini fakat ben 4 yada 5 test yaptırmıştım emin olmak için. Zaten yılda bir test yaptırıyordum. Sınuncusu daha kapsamlıydı frengi vs falan. Şüphe düşmesin ama genel bi test yaptırın isterseniz.

(29-04-2025, Saat: 17:49)Nedenolmasın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece herpes testimi yaptırmıştınız ? Ben de herpes çıktı ama genel bir tarama yaptırmıştım, bilemem diğer hastalıkların belirtilerini fakat ben 4 yada 5 test yaptırmıştım emin olmak için. Zaten yılda bir test yaptırıyordum. Sınuncusu daha kapsamlıydı frengi vs falan. Şüphe düşmesin ama genel bi test yaptırın isterseniz.

Aslında genel test daha önce yaptırdım hem kan hem idrarla bakılan panel testlerden onlar da negatif çıktı

Eğer başka test yaptırırsanız güncelleyin konuyu şikayetlerim sizinle aynı makatta kaşıntı var arada artıp azalıyor genital bölgede özellikle traştan sonra sivilce çıktı ama nadirdi bayadır lezyon yok varken iki farklı doktora gittim gözle muayene kıl kökü iltihabı diyorlar ben herpesten şüpheleniyorum alfa lipolik asit ve lysine kullandım 1.5 aydır iyi geldi diyebilirim.

(30-04-2025, Saat: 18:38)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer başka test yaptırırsanız güncelleyin konuyu şikayetlerim sizinle aynı makatta kaşıntı var arada artıp azalıyor genital bölgede özellikle traştan sonra sivilce çıktı ama nadirdi bayadır lezyon yok varken iki farklı doktora gittim gözle muayene kıl kökü iltihabı diyorlar ben herpesten şüpheleniyorum alfa lipolik asit ve lysine kullandım 1.5 aydır iyi geldi diyebilirim.

Bu ilaçları doktor tavsiyesi ile mi kullanmaya başladınız yoksa araştırmalarınız sonucunda mı

(01-05-2025, Saat: 21:05)Agustos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ilaçları doktor tavsiyesi ile mi kullanmaya başladınız yoksa araştırmalarınız sonucunda mı

Kendi araştırmalarım sonucunda kullanmaya başladım ilaç değil takviye zaten bunlar dozunda kullanılırsa zararlı şeyler değil ama siz yine de doktorunuza danışın

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Full kapsamlı test Kızılejder 2 202 20-05-2025, Saat: 23:40
Son Yorum: Hüseyin
  Western Blot Test Sonuçlarım 35can59 0 645 25-06-2024, Saat: 09:58
Son Yorum: 35can59
  HSV 2 Test sonuçlarım hakkında karpuzkabugu 12 3,128 15-05-2024, Saat: 23:29
Son Yorum: cipiaresss
  Hsv tip 2 lgM test sonucu hakkında; Istanbul_91 3 1,447 31-07-2022, Saat: 14:06
Son Yorum: nazik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi