Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşıntı.
Genital bölgede hiç kaşınma yaşamadan 1 gün atladığınız oldu mu ?

Bu konuda hiç sıkıntı yaşamayan insanlar da var gördüğüm kadarıyla ben genital değil ama anal bölgede sıkıntı yaşıyorum aylardır lezyon yok ağrı yok kronik kaşıntı var alfa lipolik asit ve lysine düzenli kullanıyorum azaldığı oldu fakat geçmiyor.

Aynı sorun antiviral kullansakta düzenli batma ve kaşıntı yok olmuyor, bakalım bu duruma cevap bulan kişi bizede bir gün umut olur. Yada antiviral vücutta tam etki yapmıyor. Muhtemelen yanlış kullanıyoruz düşüncesindeyim.

(16-04-2025, Saat: 23:46)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı sorun antiviral kullansakta düzenli batma ve kaşıntı yok olmuyor, bakalım bu duruma cevap bulan kişi bizede bir gün umut olur. Yada antiviral vücutta tam etki yapmıyor. Muhtemelen yanlış kullanıyoruz düşüncesindeyim.

Anriviral ilaç değişikliği deneyin örnek valtreks yerine asiviral gibi 
birde mutlaka alfa lipoik asit günlük 600 mğ deneyin kahvaltıdan yarım saat önce ben bu şekil iğne batması  sinir ağrılarım karıncalanma ve eklem ağrılarım %90 -95 azaldı diye bilirim

(17-04-2025, Saat: 01:52)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anriviral ilaç değişikliği deneyin örnek valtreks yerine asiviral gibi 
birde mutlaka alfa lipoik asit günlük 600 mğ deneyin kahvaltıdan yarım saat önce ben bu şekil iğne batması  sinir ağrılarım karıncalanma ve eklem ağrılarım %90 -95 azaldı diye bilirim
Nerede satılıyor eczane mi aktarmı inşallah bizim işimize de yarar kaşıntısız veya yanmasız Birgün geçirdiğimi hatırlamıyorum

(03-05-2025, Saat: 16:21)avbey02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerede satılıyor eczane mi aktarmı inşallah bizim işimize de yarar kaşıntısız veya yanmasız Birgün geçirdiğimi hatırlamıyorum

Benim bildiğim Solgar 600 mg 50 kapsül Alfa lipoik asit ürünü genellikle bir çok eczanede var. Ama dikkat et her bir kapsül 600 mg olucak şekilde. Ayrıca sabah kahvaltıdan 30 dk önce B complex vitamin ile Alfa lipoik asit birlikte alırsan daha etkili. Kahvaltıdan bir saat sonrada baskılayıcı kullanıyorsan antiviral waltrex tablet alabilirsin bu şekilde 20-30 gün denemeni tavsiye ederim. Fayda görürsen devam edersin.
Şu konu önemli bu hastalıkta her ne kullanılırsa kullanılsın 20 gün öncesinde etki beklemeyin. Bazı insanlar da etki 15 gün veya 30 günü buluyor benim izlenimim.

(04-05-2025, Saat: 00:02)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bildiğim Solgar 600 mg 50 kapsül Alfa lipoik asit ürünü genellikle bir çok eczanede var. Ama dikkat et her bir kapsül 600 mg olucak şekilde. Ayrıca sabah kahvaltıdan 30 dk önce B complex vitamin ile Alfa lipoik asit birlikte alırsan daha etkili. Kahvaltıdan bir saat sonrada baskılayıcı kullanıyorsan antiviral waltrex tablet alabilirsin bu şekilde 20-30 gün denemeni tavsiye ederim. Fayda görürsen devam edersin.
Şu konu önemli bu hastalıkta her ne kullanılırsa kullanılsın 20 gün öncesinde etki beklemeyin. Bazı insanlar da etki 15 gün veya 30 günü buluyor benim izlenimim.

Tamam saol

(04-05-2025, Saat: 00:02)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bildiğim Solgar 600 mg 50 kapsül Alfa lipoik asit ürünü genellikle bir çok eczanede var. Ama dikkat et her bir kapsül 600 mg olucak şekilde. Ayrıca sabah kahvaltıdan 30 dk önce B complex vitamin ile Alfa lipoik asit birlikte alırsan daha etkili. Kahvaltıdan bir saat sonrada baskılayıcı kullanıyorsan antiviral waltrex tablet alabilirsin bu şekilde 20-30 gün denemeni tavsiye ederim. Fayda görürsen devam edersin.

Enfeksiyon baya uğraştırıyor bunun için önereceğin bir yöntem varmı kral

(04-05-2025, Saat: 12:24)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Enfeksiyon baya uğraştırıyor bunun için önereceğin bir yöntem varmı kral

Uçuk çıktıktan sonra çok hızlı bildiğim yöntem yok. Zovirax vectavir krem vs Bazısında 3 günde temizleniyor benim gibi bazısında 1-2 hafta sürüyor. Bu konuda güzel tedavi yöntemi bulan arkadaş varsa seviniriz. Ayrıca waltrex tek başına etkili gelmesi gerek lakin devamlı waltrex kullanılsada çoğunda batma kaşıntı devam ediyor. Demekki waltrex ya yanlış kullanıyoruz etkisi az yada birlikte kullanılması gereken başka bir şeyler var. Yada vücutta etkisini azaltan zararlı hormon yada vitamin var

(15-04-2025, Saat: 05:12)avbey02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genital bölgede hiç kaşınma yaşamadan 1 gün atladığınız oldu mu ?

Bende kaşıntı var ama bende Hpv var Hsv yok hsv genitalde kaşıntı yapar mı bilmiyorum

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi