Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soursop, tarçın, karanfil çayı
1.6 milyon yıldır bilim adamlarının ilacını bulamadığı ve hala araştırma konusu olan bir hastalığı jamaikalı dolandırıcı aktarla çözün bize de haber verin o halde. İyi şanslar.

Ben karanfil çayı diye bir konu başlığı açmıştım Arkadaşlar ben karanfil çayı tüketiyorum hala batma yanma kaşıntı yok çok nadiren bir tane lezyon çıkıyor ve bir günde kuruyup gidiyor Tabii bunların yanında alkol kullanmıyorum sağlıklı besleniyorum şekerli şeyler yemiyorum şekerleşecekleri içmiyorum üzüm de tetiklediği için üzüm Hiç yemiyorum çikolata da Hiç yemiyorum Ama şöyle bir gerçek var ki ilk yıl lezyonlar sürekli çıkıyor Bir yılı bitirdikten sonra hafiflemeye başlıyor vücut direnç kazanıyor Tabii vücuda yardımcı olmak gerekiyor

(17-04-2025, Saat: 10:24)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben karanfil çayı diye bir konu başlığı açmıştım Arkadaşlar ben karanfil çayı tüketiyorum hala batma yanma kaşıntı yok çok nadiren bir tane lezyon çıkıyor ve bir günde kuruyup gidiyor Tabii bunların yanında alkol kullanmıyorum sağlıklı besleniyorum şekerli şeyler yemiyorum şekerleşecekleri içmiyorum üzüm de tetiklediği için üzüm Hiç yemiyorum çikolata da Hiç yemiyorum Ama şöyle bir gerçek var ki ilk yıl lezyonlar sürekli çıkıyor Bir yılı bitirdikten sonra hafiflemeye başlıyor vücut direnç kazanıyor Tabii vücuda yardımcı olmak gerekiyor

Merhaba
Görmemişim açtığınız başlığı, bende karanfil, kekik, tarçın çayına başlayacağım. Soursop yapraklarını yurt dışına giden kimse yok mu, getiren olsa satın alıp 3-5 kişi denesek çok iyi olur, bende de 1 yıldır neredeyse çıkmıyor hafif kaşınsa aynısefa kremi sürüyorum gidiyor ama testim pozitif

Daha önce ay gül arkadaşımızında belirttiği gibi karanfil çayı faydalı seyir izlemekte. Özellikle Siri Lanka tarçını çubuğunun ücte biri ile 10 adet karanfil 15-20 dk demleme yöntemiyle güzel fayda sağlamakta.

(22-05-2025, Saat: 17:19)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce ay gül arkadaşımızında belirttiği gibi karanfil çayı faydalı seyir izlemekte. Özellikle Siri Lanka tarçını çubuğunun ücte biri ile 10 adet karanfil 15-20 dk demleme yöntemiyle güzel fayda sağlamakta.

Deneyimledinizmi hocam sizde ayrıntılı bilgi yazarmısın

(22-05-2025, Saat: 17:20)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Deneyimledinizmi hocam sizde ayrıntılı bilgi yazarmısın
Evet deneyimledim, lakin zayıflama etkiside mevcut zayıflamak istemeyen fazla tüketmesin. Günde iki yeterli. Sabah ve akşam. Bir de olabilir. Sadece biraz pahalı ama 200 Gr Siri Lanka tarçını bir ay rahat götürür. Bazı aktarlarda mevcut

(22-05-2025, Saat: 17:19)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce ay gül arkadaşımızında belirttiği gibi karanfil çayı faydalı seyir izlemekte. Özellikle Siri Lanka tarçını çubuğunun ücte biri ile 10 adet karanfil 15-20 dk demleme yöntemiyle güzel fayda sağlamakta.

Ewet Karanfil cayi kesinlikle ise yarıyor bnde artık hicbirsey yok gibi. Karincalanma uyuşma kasinti lezyon hiçbiri ? ama alkol hiç kullanmiyorum bilginize.
...

(23-05-2025, Saat: 01:38)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ewet Karanfil cayi kesinlikle ise yarıyor bnde artık hicbirsey yok gibi. Karincalanma uyuşma kasinti lezyon hiçbiri ? ama alkol hiç kullanmiyorum bilginize.

Berberis vulgaris kullanıyorum,ben de çok nadiren ve kısa süreli ataklara maruz kaiyorum üstelik bir çeṣit alkolik sayılablirim, dipsomani diye adlandırılıyor durum lakin daha önce de belirttim bu formda,ben aṣağı yukarı a seksüel bir kimliğe büründüm yaklaṣık 3 seneden beri.Demem o ki gündelik sıradan insan faaliyetlerinin herhangi birinden feragat etmek ne kadar insanca,işte durumu asıl dramatize eden mesele de bu kanımca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi