Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soursop, tarçın, karanfil çayı
Merhaba
instagramda jameikadan olan bir hesapta Soursop diye bir bitkinin, tarçının ve karanfilin çay yapılıp içildiğinde( günde 2 kez, 1 ay boyunca) hsv 1-2 den negatif olunduğu paylaşılıyor sürekli, ingilizcem çok yeterli olmadığı için ingilizcesi olan arkadaşlarda bakabilir mi? Soursop yaprağı bizde yok sanırım, ben biraz inandım gibi, deneyin görün falan diyor

link paylaşır mısın nerede okudun?

(13-04-2025, Saat: 08:15)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
instagramda jameikadan olan bir hesapta Soursop diye bir bitkinin, tarçının ve karanfilin çay yapılıp içildiğinde( günde 2 kez, 1 ay boyunca) hsv 1-2 den negatif olunduğu paylaşılıyor sürekli, ingilizcem çok yeterli olmadığı için ingilizcesi olan arkadaşlarda bakabilir mi? Soursop yaprağı bizde yok sanırım, ben biraz inandım gibi, deneyin görün falan diyor

Graviolamı bu soursop bitkisi nasıl bişey

İnternette de bulamadım graviola çıkıyor bunu yazınca

(13-04-2025, Saat: 08:15)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Aynen groviola lakin konu hakkında link alabilirsek daha detaylı araştırma olur

(13-04-2025, Saat: 16:44)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.instagram.com/soulfulherbsan...MzdwbHN3eQ==

(13-04-2025, Saat: 19:23)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen groviola lakin konu hakkında link alabilirsek daha detaylı araştırma olur

https://www.instagram.com/soulfulherbsan...MzdwbHN3eQ==

(13-04-2025, Saat: 16:44)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: link paylaşır mısın nerede okudun?

Hesabın adı; soulfulherbsandspices

linki de paylaşmaya çalıştım

(13-04-2025, Saat: 23:44)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

https://www.instagram.com/soulfulherbsan...MzdwbHN3eQ==

Hesabın adı; soulfulherbsandspices_

linki de paylaşmaya çalıştım

İnş doğrudue ama Bir bitki çayının spinal korda etki edeceğini sanmıyorum.

(13-04-2025, Saat: 16:57)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Graviolamı bu soursop bitkisi nasıl bişey

İnternette de bulamadım graviola çıkıyor bunu yazınca

O graviola meyvesinin yaprağı gibi anladım ama emin değilim

(13-04-2025, Saat: 23:50)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnş doğrudue ama Bir bitki çayının spinal korda etki edeceğini sanmıyorum.

Belli de olmaz be arkadaşım umut dünyası işte,nice bilmediğimiz coğrafyalar nelere kâdir kimbilir,misal Küba'da bazı kanser türlerinin tedavi edildiği yönünde kâh fısıltı kâh gerçekmiş gibi öne sürülen bir sürü rivayet dolaşıyor halk arasında

Gerçek olsa ilaç şirketleri neden sonucu meçhul araştırmalara milyon dolarlık yatırım yapsın? Instagram bunun gibi kendi ürününü satmak için insanların çaresizliğinden faydalanan şarlatan kaynıyor. İki hsv negatif sonuç görseli koydu diye hemen inanmayın her şeye. Öyle olsa patent alır tüm dünyaya pazarlardı. Fotoşopla yapmak çok basit.
Bilimsel ispatı olmayan hiç bir yönteme inanmayın derim.

(14-04-2025, Saat: 01:02)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-04-2025, Saat: 00:23)ucukkacik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçek olsa ilaç şirketleri neden sonucu meçhul araştırmalara milyon dolarlık yatırım yapsın? Instagram bunun gibi kendi ürününü satmak için insanların çaresizliğinden faydalanan şarlatan kaynıyor. İki hsv negatif sonuç görseli koydu diye hemen inanmayın her şeye. Öyle olsa patent alır tüm dünyaya pazarlardı. Fotoşopla yapmak çok basit.
Bilimsel ispatı olmayan hiç bir yönteme inanmayın derim.

Bune kullanışsız biryer ya düzenleme bile yapamiyorm

Bu doğru bir bakış açısı değil, ilaç şirketlerine kalsaydık…Belki de mevcuttaki ilaçlara mahkum kalalım diye yeni bir ilacın çıkmasına izin vermiyorlardır.İngilizcesi olan biri video call yapabilir o hesapla, amazonda da satılıyormuş bu bitki, denemekte yarar var bence.Yorumlarda iddialı cevaplar vermiş deneyin görün demiş.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi