Yorumları: 84
Konuları: 8
Rep Puanı:
6
Merhaba
instagramda jameikadan olan bir hesapta Soursop diye bir bitkinin, tarçının ve karanfilin çay yapılıp içildiğinde( günde 2 kez, 1 ay boyunca) hsv 1-2 den negatif olunduğu paylaşılıyor sürekli, ingilizcem çok yeterli olmadığı için ingilizcesi olan arkadaşlarda bakabilir mi? Soursop yaprağı bizde yok sanırım, ben biraz inandım gibi, deneyin görün falan diyor
Yorumları: 570
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
link paylaşır mısın nerede okudun?
Yorumları: 152
Konuları: 2
(13-04-2025, Saat: 07:15)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
instagramda jameikadan olan bir hesapta Soursop diye bir bitkinin, tarçının ve karanfilin çay yapılıp içildiğinde( günde 2 kez, 1 ay boyunca) hsv 1-2 den negatif olunduğu paylaşılıyor sürekli, ingilizcem çok yeterli olmadığı için ingilizcesi olan arkadaşlarda bakabilir mi? Soursop yaprağı bizde yok sanırım, ben biraz inandım gibi, deneyin görün falan diyor
Graviolamı bu soursop bitkisi nasıl bişey
İnternette de bulamadım graviola çıkıyor bunu yazınca
Yorumları: 44
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
İnş doğrudue ama Bir bitki çayının spinal korda etki edeceğini sanmıyorum.
Yorumları: 16
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Gerçek olsa ilaç şirketleri neden sonucu meçhul araştırmalara milyon dolarlık yatırım yapsın? Instagram bunun gibi kendi ürününü satmak için insanların çaresizliğinden faydalanan şarlatan kaynıyor. İki hsv negatif sonuç görseli koydu diye hemen inanmayın her şeye. Öyle olsa patent alır tüm dünyaya pazarlardı. Fotoşopla yapmak çok basit.
Bilimsel ispatı olmayan hiç bir yönteme inanmayın derim.