Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEST VE SÜREÇ
(14-03-2025, Saat: 22:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin semptomlarını ve hikayeni bilmiyorum ama genital hsv1 olmuş olamaz mısın? Hem ağız bölgesine hem de genital bölgeye hsv1 bulaşmış olabilir

Oda olmuş olabilir ama ben pek inanmıyorum bence Hsv 2 için sizinde negatif geldiğinize inanıyorum

(14-03-2025, Saat: 22:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin semptomlarını ve hikayeni bilmiyorum ama genital hsv1 olmuş olamaz mısın? Hem ağız bölgesine hem de genital bölgeye hsv1 bulaşmış olabilir

Senin anlayışına göre toplumun %70 i genital herpesli o zaman neden burdayız ? Amacımız ne bizim psikolojik sorunlarımız mı var?

Hayır öyle demedim. Bunu ayırt etmenin tek yolu sürüntü pcr testi. Kan testiyle hsv nin hangi bölgede olduğunu bilemezsin. Genital bölgeye hsv tip 1 kapmak da mümkün

(15-03-2025, Saat: 00:02)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır öyle demedim. Bunu ayırt etmenin tek yolu sürüntü pcr testi. Kan testiyle hsv nin hangi bölgede olduğunu bilemezsin. Genital bölgeye hsv tip 1 kapmak da mümkün

Mümkün olabilir veya olmayabilir onu bilemiyorum ancak ne yapman gerektiğini kendin söylüyorsun zaten neden yaptırmıyorsun bu testi ?

Beyler mevzuyu tam anlıyamadım ama bende genital hsv1 e sahibim evet hsv1 genitalde çıkabilir oral yol ile bulaş oldu.

(14-03-2025, Saat: 21:53)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Western testini de yaptırdım Hsv 1 için pozitif Hsv 2 için negatif geliyor. Belkide Samet’in dediği gibi biz acaba yanlış yere mi odaklanıyoruz.

Peniste inanılmaz bir ağrı oluyor anladığım kadarıyla HSV2’de . Peniste kıl kökleri olduğu için küçük küçük sivilceler çıkabiliyor tuz tanesi kadar boyutları neredeyse . Ben daha test yaptırmadım 16. hafta ve sonrası diyor CDC kan testi için lezyon için pcrda vermek istemiyorum çünkü benim belirtilerim kıl köklerinin olduğu yerde ve hiçbir ağrı hissetmiyorum . Sadece aşırı dikkatimi verdiğim için anlık ağrı ve kaşıntı oluyor ama anladığım kadarıyla bu ağrı ve kaşıntılar herpes geçirenlerde uzun süreli oluyor . Dikkatim dağıldığı an bu belirtiler de gidiyor benim . Sorunum anksiyete gibi . Yine de 16. hafta western blota kadar bu psikolojiden kurtalamayacağım gibi .

(15-03-2025, Saat: 01:53)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peniste inanılmaz bir ağrı oluyor anladığım kadarıyla HSV2’de . Peniste kıl kökleri olduğu için küçük küçük sivilceler çıkabiliyor tuz tanesi kadar boyutları neredeyse . Ben daha test yaptırmadım 16. hafta ve sonrası diyor CDC kan testi için lezyon için pcrda vermek istemiyorum çünkü benim belirtilerim kıl köklerinin olduğu yerde ve hiçbir ağrı hissetmiyorum . Sadece aşırı dikkatimi verdiğim için anlık ağrı ve kaşıntı oluyor ama anladığım kadarıyla bu ağrı ve kaşıntılar herpes geçirenlerde uzun süreli oluyor . Dikkatim dağıldığı an bu belirtiler de gidiyor benim . Sorunum anksiyete gibi . Yine de 16. hafta western blota kadar bu psikolojiden kurtalamayacağım gibi .

Benim aslında tam sorunumu sen anlatmışsın lakin ben 6. Ayda western testinide yaptırdım negatif geldi yine bir sonuca varamadım

(15-03-2025, Saat: 03:55)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim aslında tam sorunumu sen anlatmışsın lakin ben 6. Ayda western testinide yaptırdım negatif geldi yine bir sonuca varamadım

Hocam biz ikimiz fobik olmuşuz muhtemelen . Buradaki insanların yazılarını hep okudum hepsi uçuk çıkardığı zaman çok ağrı yaşadıklarını söylemiş . Bizim sorunumuz %99 psikolojik . Aslında hastalığa sahip olan insanlar bizim yazdıklarımızı görünce bizim yerimizde olmak çok isterler . Onlar bir problemle yaşıyor biz ise kendi kendimize gelin güvey oluyoruz . 4.ayda negatif aldıysan %92 diyorlar . İlk 1 ay peniste aşırı ağrı hissetmediysen de %99 negatif . Çünkü buradaki insanların hepsi ilişkiden en geç bu kadar sürede bu hastalığı keşfetmiş . Zaten doktorlarda bu durumu negatif kabul eder . Eğer bu küçük sivilcemsi şeyleri görürsen bir daha sürüntüyle yapılan pcr testini yaptır sonra keyfine bak . Ben panik atak hastasıyım insan psikolojisinin kötü durumdayken kendi kendine kaşıntı ve ağrı yapma olayına alışkınım dediğim gibi bir yol izlersen konuyu kapatabilirsin . Ayrıca lezyonu hissettiğin zaman erekte olmaya çalış aşırı ağrı hissedersen problem ama bir şey hissetmezsen sıkıntı yok .

(15-03-2025, Saat: 04:13)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam biz ikimiz fobik olmuşuz muhtemelen . Buradaki insanların yazılarını hep okudum hepsi uçuk çıkardığı zaman çok ağrı yaşadıklarını söylemiş . Bizim sorunumuz %99 psikolojik . Aslında hastalığa sahip olan insanlar bizim yazdıklarımızı görünce bizim yerimizde olmak çok isterler . Onlar bir problemle yaşıyor biz ise kendi kendimize gelin güvey oluyoruz . 4.ayda negatif aldıysan %92 diyorlar . İlk 1 ay peniste aşırı ağrı hissetmediysen de %99 negatif . Çünkü buradaki insanların hepsi ilişkiden en geç bu kadar sürede bu hastalığı keşfetmiş . Zaten doktorlarda bu durumu negatif kabul eder . Eğer bu küçük sivilcemsi şeyleri görürsen bir daha sürüntüyle yapılan pcr testini yaptır sonra keyfine bak . Ben panik atak hastasıyım insan psikolojisinin kötü durumdayken kendi kendine kaşıntı ve ağrı yapma olayına alışkınım dediğim gibi bir yol izlersen konuyu kapatabilirsin . Ayrıca lezyonu hissettiğin zaman erekte olmaya çalış aşırı ağrı hissedersen problem ama bir şey hissetmezsen sıkıntı yok .

Benim döküntü olduğu zaman hiç bir ağrım sızım yoktu formları veya hastalıkla ilgili bilgiler edindikçe okuduğum semptomları yaşamaya başladım haklı olabilirsiniz psikolojik olabilir ama bu formdakileri okudukça testlerin çokta doğru olduğu söylenemez çünkü Hsv olupta testleri negatif çıkan birçok insan var buda ister istemez korku ve endişe yaratıyor

(15-03-2025, Saat: 10:11)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim döküntü olduğu zaman hiç bir ağrım sızım yoktu formları veya hastalıkla ilgili bilgiler edindikçe okuduğum semptomları yaşamaya başladım haklı olabilirsiniz psikolojik olabilir ama bu formdakileri okudukça testlerin çokta doğru olduğu söylenemez çünkü Hsv olupta testleri negatif çıkan birçok insan var buda ister istemez korku ve endişe yaratıyor

Testleri olup negatif olan insan nasıl oluyor ? HSV2 ıGG %92 doğruluk oranı hadi oradaki 100 kişiden 8 kişi burada olsun . Lezyon varken sürüntü ile alınan örneği negatif olan varsa o kişi HSV değil akıl hastasıdır . Tüm hayatını HSV miyim değil miyim diye geçireceksin galiba . Döküntün olunca hemen doktora gidip sürüntü testi ol bana tanı konumadı de . Sonra dalgana bak .

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sadece Test yaptıranlar Alp23425 9 1,041 15-04-2025, Saat: 01:34
Son Yorum: 35can59
  Hsv test ve belirti 8game8 3 1,595 20-06-2023, Saat: 10:24
Son Yorum: Onr1234
  Herpes ve Evlilik Testi ? Herpes and Marriage Health Test jimmmy 5 4,863 05-03-2022, Saat: 14:46
Son Yorum: Purplepapaya
  Test? zagor 6 3,514 01-10-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: Herpes prensesi
  Test yanılma payı İzmirliadam35 8 4,228 20-06-2020, Saat: 01:24
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi