Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEST VE SÜREÇ
(13-03-2025, Saat: 03:28)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Western blot negatifse HSV poizitif olma ihtimali çok çok düşüktür. Çok büyük ihtimalle rahatsızlığınız başka bir şey. Eğer ağrı, sızı gibi şikayetleriniz varsa nörolojiye gidin. Olası diğer rahatsızlıkları araştırın. Genital bölgede ağrı, sızı, kaşıntı veya lezyon sadece HSV'den kaynaklanmaz.

Haklısın da gel sen bunu benim kafama anlat psikolojik olarak tamamen ona odaklandığım için kafamdan çıkmıyor kendimde gerçekten çok fazla ağrı sızı yok hiç umrumda da değil ama bulaştırma korkusu, bulaşırsa nasıl bir etki yapacağı beni yoruyor kafamı aslında en çok yoran bu

(13-03-2025, Saat: 03:28)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Western blot negatifse HSV poizitif olma ihtimali çok çok düşüktür. Çok büyük ihtimalle rahatsızlığınız başka bir şey. Eğer ağrı, sızı gibi şikayetleriniz varsa nörolojiye gidin. Olası diğer rahatsızlıkları araştırın. Genital bölgede ağrı, sızı, kaşıntı veya lezyon sadece HSV'den kaynaklanmaz.

Tüm sorun zaten bu noktada kaynaklanıyor. Test yaptıran arkadaşlar negatif görüntü izliyor. Lakin belirtiler aynı boyutta seyrediyor. Üstüne cyb 10 testi. Onda da bütün sonuçlar negatif akabinde bir yerde kafalar kitleniyor. Evet senin dediğin gibi cinsel bölgede bir çok hastalık türü var. Örneğin prostatit bile batma yapabilir. Ama onunda mikroplu ve mikropsuz versiyonu var. Mikropsuz olunca tespit zor. Hsv de batma yapıyor. Sonra hastalıklar birbirine karışıyor. Ortak kanı çoğu kişi net bir cevaba ulaşamamış durumda.

(14-03-2025, Saat: 11:26)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm sorun zaten bu noktada kaynaklanıyor. Test yaptıran arkadaşlar negatif görüntü izliyor. Lakin belirtiler aynı boyutta seyrediyor. Üstüne cyb 10 testi. Onda da bütün sonuçlar negatif akabinde bir yerde kafalar kitleniyor. Evet senin dediğin gibi cinsel bölgede bir çok hastalık türü var. Örneğin prostatit bile batma yapabilir. Ama onunda mikroplu ve mikropsuz versiyonu var. Mikropsuz olunca tespit zor. Hsv de batma yapıyor. Sonra hastalıklar birbirine karışıyor. Ortak kanı çoğu kişi net bir cevaba ulaşamamış durumda.

Test nasıl olurda olduğu halde negatif çıkar anlam veremiyorum üzerinden kaç ay geçmiş en iyi testi yeterli sürede yaptırmışız ama negatif ortada bir sıkıntı var çözemiyoruz.

(14-03-2025, Saat: 13:10)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Test nasıl olurda olduğu halde negatif çıkar anlam veremiyorum üzerinden kaç ay geçmiş en iyi testi yeterli sürede yaptırmışız ama negatif ortada bir sıkıntı var çözemiyoruz.

Buradaki herkes istediğini soyleyebilir bana ama,en az 2 kez test yaptırıp negatif sonuç alan  hala ben herpesliyim ben neden negatifim diyenler hep kendini kandırıyor arkadaşlar teste güvenin defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz doğru mu yalan mı bilmiyorum test yaptırdığınızı söyleyenler sizlersiniz ama devamlı negatif alıyorsanız güvenin emin olun yok. Başka birşeylerin üstüne gidin buna takıntı yapıp hala b.. varmış gibi bunun uzerine gidiyorsunuz cidden sinirleniyorum artık hep aynı kişiler aynı konulardan bahsediyor tamam sizi de anlayabiliyorum ancak defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz ne istiyorsunuz negatif negatif negatif demekki yok ARKADAŞIM.

(14-03-2025, Saat: 15:28)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradaki herkes istediğini soyleyebilir bana ama,en az 2 kez test yaptırıp negatif sonuç alan  hala ben herpesliyim ben neden negatifim diyenler hep kendini kandırıyor arkadaşlar teste güvenin defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz doğru mu yalan mı bilmiyorum test yaptırdığınızı söyleyenler sizlersiniz ama devamlı negatif alıyorsanız güvenin emin olun yok. Başka birşeylerin üstüne gidin buna takıntı yapıp hala b.. varmış gibi bunun uzerine gidiyorsunuz cidden sinirleniyorum artık hep aynı kişiler aynı konulardan bahsediyor tamam sizi de anlayabiliyorum ancak defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz ne istiyorsunuz negatif negatif negatif demekki yok ARKADAŞIM.
Samet bu dediğin sadece bende olsa sıkıntı bende derim haklısın derim ama burada benim gibi 4-5 tane kişi var hadi bende yok ta negatif çıkıyor diğerlerinde neden nasıl oluyorda negatif çıkıyor

(14-03-2025, Saat: 16:16)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Samet bu dediğin sadece bende olsa sıkıntı bende derim haklısın derim ama burada benim gibi 4-5 tane kişi var hadi bende yok ta negatif çıkıyor diğerlerinde neden nasıl oluyorda negatif çıkıyor

Tüm hatalı testler sizin için özenle seçilip ayrıldığı ve denendiği içindir böyle devam.

Kan testleri yine de negatif gelebiliyor. Bilgili bir doktora sorarsan o da aynısını söyler hsvli olsan bile kan testin negatif gelebiliyor çok güvenilir değil. Tekte pozitif geldiniz diye herkeste durum böyle olacak değil.

Western blot testi yapılmalı. Ama yine de en garantisi pcr testidir. Yabancı forumları okursan yine bu bilgiye ulaşacaksın. Lezyondan sürüntüyle alınan pcr testin negatif geliyorsa, örnek de doğru zamanda alınmışsa, o zaman evet negatif derim.

(14-03-2025, Saat: 21:06)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kan testleri yine de negatif gelebiliyor. Bilgili bir doktora sorarsan o da aynısını söyler hsvli olsan bile kan testin negatif gelebiliyor çok güvenilir değil. Tekte pozitif geldiniz diye herkeste durum böyle olacak değil.

Western blot testi yapılmalı. Ama yine de en garantisi pcr testidir. Yabancı forumları okursan yine bu bilgiye ulaşacaksın. Lezyondan sürüntüyle alınan pcr testin negatif geliyorsa, örnek de doğru zamanda alınmışsa, o zaman evet negatif derim.

Siz satranç oynamaya devam edin cevap vermek istemiyorum.

(14-03-2025, Saat: 21:06)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kan testleri yine de negatif gelebiliyor. Bilgili bir doktora sorarsan o da aynısını söyler hsvli olsan bile kan testin negatif gelebiliyor çok güvenilir değil. Tekte pozitif geldiniz diye herkeste durum böyle olacak değil.

Western testini de yaptırdım Hsv 1 için pozitif Hsv 2 için negatif geliyor. Belkide Samet’in dediği gibi biz acaba yanlış yere mi odaklanıyoruz.

Senin semptomlarını ve hikayeni bilmiyorum ama genital hsv1 olmuş olamaz mısın? Hem ağız bölgesine hem de genital bölgeye hsv1 bulaşmış olabilir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sadece Test yaptıranlar Alp23425 9 1,041 15-04-2025, Saat: 01:34
Son Yorum: 35can59
  Hsv test ve belirti 8game8 3 1,595 20-06-2023, Saat: 10:24
Son Yorum: Onr1234
  Herpes ve Evlilik Testi ? Herpes and Marriage Health Test jimmmy 5 4,863 05-03-2022, Saat: 14:46
Son Yorum: Purplepapaya
  Test? zagor 6 3,514 01-10-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: Herpes prensesi
  Test yanılma payı İzmirliadam35 8 4,228 20-06-2020, Saat: 01:24
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi