Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEST VE SÜREÇ
(12-03-2025, Saat: 17:49)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstisna durumlar hariç, genel olarak, kendimde ve çevremdekilerin hikayesi de bu yönde: Şüpheli temastan birkaç gün sonra, bende 2 gün bile sürmedi, lezyon çıkıyor. Grip benzeri semptomlar gösteriyorsun, halsizlik, lenf bezlerinde özellikle kasık bölgesinde şişlik oluyor. Bu semptomların hiçbiri sende olmadıysa şüphelenmeni gerektiren bir şey yok. Hayatının bir döneminde çok çok düşük bir ihtimal çıkabilir ama bu ihtimalle kafayı niye bozasın? Hsv olsaydın büyük ihtimal bu semptomları çoktan gösterirdin. Yaşamadıysan dert edecek bir şey yok.

Ayrıca negatifsen negatifsin diye bir şey yok!

Adam 10 kere test yaptırmış negatif diyor hala demekki yok kardeşim başka bişey var ben inanmıyorum teste güvenin.

(12-03-2025, Saat: 18:27)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam 10 kere test yaptırmış negatif diyor hala demekki yok kardeşim başka bişey var ben inanmıyorum teste güvenin.

Bu doğru galiba araştırmama göre lezyon varsa ve birden fazla test olduysa HSV2 değildir başka bir şeydir . HSV2 bir kere çıktıysa Igg hep pozitif kalıyor . Hem uçuğu çıkarıp hem Igg negatif olan birinin mantıken bağışıklık sistemi çökmüş demektir o kişi de çok yaşamaz .

(12-03-2025, Saat: 18:50)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu doğru galiba araştırmama göre lezyon varsa ve birden fazla test olduysa HSV2 değildir başka bir şeydir . HSV2 bir kere çıktıysa Igg hep pozitif kalıyor . Hem uçuğu çıkarıp hem Igg negatif olan birinin mantıken bağışıklık sistemi çökmüş demektir o kişi de çok yaşamaz .

Smile Smile Smile o zaman biz yaşamayak mı. Lezyon varken de yaptırdım yokken de yaptırdım yine negatif. Süreç ilerlesin yine yaptırıcam. Ama antiviral kullanırken test sağlıklı sonuç olmadığı yönünde kanı var. En sağlıklısı antiviralleri bırakıp bir ay sonra yaptırmak. Diğer yandan hastalıklığa ilk bulaştıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Hsv için kan testleri güvenilir mi?

(12-03-2025, Saat: 18:57)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Smile Smile Smile o zaman biz yaşamayak mı. Lezyon varken de yaptırdım yokken de yaptırdım yine negatif. Süreç ilerlesin yine yaptırıcam. Ama antiviral kullanırken test sağlıklı sonuç olmadığı yönünde kanı var. En sağlıklısı antiviralleri bırakıp bir ay sonra yaptırmak. Diğer yandan hastalıklığa ilk bulaştıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Söylediğiniz gibi olabilir verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gayet yardımcı oldunuz .

(12-03-2025, Saat: 18:57)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Smile Smile Smile o zaman biz yaşamayak mı. Lezyon varken de yaptırdım yokken de yaptırdım yine negatif. Süreç ilerlesin yine yaptırıcam. Ama antiviral kullanırken test sağlıklı sonuç olmadığı yönünde kanı var. En sağlıklısı antiviralleri bırakıp bir ay sonra yaptırmak. Diğer yandan hastalıklığa ilk bulaştıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Smile

Ben valtrex kullanıyorum baskılama da baskılama aşamasında düzen laboratuvar kan verdim Western blot hsv 2 ve hsv 2  baktırdım hsv1 ve hsv2 pozitif geldi

(12-03-2025, Saat: 23:23)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben valtrex kullanıyorum baskılama da baskılama aşamasında düzen laboratuvar kan verdim Western blot hsv 2 ve hsv 2  baktırdım hsv1 ve hsv2 pozitif geldi
Western blotla diğer kan testlerini birbirinden ayırmak gerek. Konunun uzmanı hakkı o bize doğru bilgileri verebilir. Normal kan testleri antivirallerden etkilenebilir ve yanlış negatif alınabilir diye biliyorum. Western blot galiba etkilenmiyor. En iyisi kan testi yaptırmadan en az 15 gün önce baskılamaya neden olan ilaç ve takviyeleri kesmek ardından test yaptırmak.

(13-03-2025, Saat: 00:01)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Western blotla diğer kan testlerini birbirinden ayırmak gerek. Konunun uzmanı hakkı o bize doğru bilgileri verebilir. Normal kan testleri antivirallerden etkilenebilir ve yanlış negatif alınabilir diye biliyorum. Western blot galiba etkilenmiyor. En iyisi kan testi yaptırmadan en az 15 gün önce baskılamaya neden olan ilaç ve takviyeleri kesmek ardından test yaptırmak.

Bende  üç testi farklı zamanlarda  hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle yaptırdım hepsi negatif çıktı test yaptırdığım laboratuvarlar kesinlikle yok diyor lakin forumu okuyunca benimle ayni şeyleri yaşayıp negatif alan çok fazla insan var artık hiçbirşeye güvenim kalmadı komple paranoyak oldum.

(13-03-2025, Saat: 00:26)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende  üç testi farklı zamanlarda  hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle yaptırdım hepsi negatif çıktı test yaptırdığım laboratuvarlar kesinlikle yok diyor lakin forumu okuyunca benimle ayni şeyleri yaşayıp negatif alan çok fazla insan var artık hiçbirşeye güvenim kalmadı komple paranoyak oldum.
Western blot negatifse HSV poizitif olma ihtimali çok çok düşüktür. Çok büyük ihtimalle rahatsızlığınız başka bir şey. Eğer ağrı, sızı gibi şikayetleriniz varsa nörolojiye gidin. Olası diğer rahatsızlıkları araştırın. Genital bölgede ağrı, sızı, kaşıntı veya lezyon sadece HSV'den kaynaklanmaz.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sadece Test yaptıranlar Alp23425 9 1,040 15-04-2025, Saat: 01:34
Son Yorum: 35can59
  Hsv test ve belirti 8game8 3 1,595 20-06-2023, Saat: 10:24
Son Yorum: Onr1234
  Herpes ve Evlilik Testi ? Herpes and Marriage Health Test jimmmy 5 4,863 05-03-2022, Saat: 14:46
Son Yorum: Purplepapaya
  Test? zagor 6 3,514 01-10-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: Herpes prensesi
  Test yanılma payı İzmirliadam35 8 4,228 20-06-2020, Saat: 01:24
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi