Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk hsv
Sad 
Arkadaşlar merhaba dün genital herpesin bana bulaştığını öğrendim ve hala ilk atağımı grçiriyorum hayatımda ilk defa böyle bir ağrı sızıyla karşılaştım çok korkuyorum doktorum çok önemsiz birşeymiş gibi davranıyor dudakta uçuk nasıl çıkarsa genital bölgede çıktığını düşün diyor bu sürekli çıkacak mı nasıl çocuk sahibi olacağım nasıl cinsel birliktelik yaşayacağım bazılarınız ilaç baskılama sürecinde bile lezyon çıkarttığını yazmış nasıl ilaç kullanırken lezyon çıkıyor 
ömür boyu hergün ilaç kullansak bile bu lezyonlar çıkacak mı hergün ilaç kullanmaya bile tamam gözüyle bakıyorum fakat çok korkuyorum lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız

(07-03-2025, Saat: 17:54)Çoküzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba dün genital herpesin bana bulaştığını öğrendim ve hala ilk atağımı grçiriyorum hayatımda ilk defa böyle bir ağrı sızıyla karşılaştım çok korkuyorum doktorum çok önemsiz birşeymiş gibi davranıyor dudakta uçuk nasıl çıkarsa genital bölgede çıktığını düşün diyor bu sürekli çıkacak mı nasıl çocuk sahibi olacağım nasıl cinsel birliktelik yaşayacağım bazılarınız ilaç baskılama sürecinde bile lezyon çıkarttığını yazmış nasıl ilaç kullanırken lezyon çıkıyor 
ömür boyu hergün ilaç kullansak bile bu lezyonlar çıkacak mı hergün ilaç kullanmaya bile tamam gözüyle bakıyorum fakat çok korkuyorum lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız
korkulacak hiçbir şey yok, kafaya takma rahatla biraz. Gerekirse bir dönem psikolojik destek al.
İlk olarak Türkiye de bütün üroloji hocalarımız değerli ama Üroloji hocalarımız içerisinde "Cinsel Yolla bulaşıcı Hastalıklar" konusunda Uzmanlaşmış üroloji doktoruna görün. Malesef bir çok ilde Cinsel Yolla uzmanlaşmış üroloji hocamız yok.  İlk işin bu olsun. Mutlaka gerekli düzenli tedavi yöntemi uygulayacaktır. Akabinde bir müddet sonra kafana takmayacağına eminim. Forumda konuları oku biraz beslenmeni düzenle. Genel kanı alkol kahve çikolata ve arjinin içeren besinler tetikleyici olarak görülüyor.

(07-03-2025, Saat: 17:54)Çoküzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba dün genital herpesin bana bulaştığını öğrendim ve hala ilk atağımı grçiriyorum hayatımda ilk defa böyle bir ağrı sızıyla karşılaştım çok korkuyorum doktorum çok önemsiz birşeymiş gibi davranıyor dudakta uçuk nasıl çıkarsa genital bölgede çıktığını düşün diyor bu sürekli çıkacak mı nasıl çocuk sahibi olacağım nasıl cinsel birliktelik yaşayacağım bazılarınız ilaç baskılama sürecinde bile lezyon çıkarttığını yazmış nasıl ilaç kullanırken lezyon çıkıyor 

Evet ilk atağın ağrısı sızısı çok fenadır. Ama merak etme sonraki ataklar daha hafif geçiyor. Ve zamanla da azalıyor atak sıklığı ve şiddeti. Tek ihtiyacın olan zaman ve biraz destek. Seni anlayabilecek hsvli biriyle, bir arkadaşınla veya profesyonel biriyle konuşup destek alabilirsin. Bence bu hastalığın en zor kısmı psikolojik tarafı hele bir de çok kafaya takan biriysen. Kabullenme sürecinden sonra rahatlayacaksın. Çocuk sahibi olmakta bir engel yok, aktif lezyon varsa sezaryen tavsiye ediyor doktorlar. Cinsellik de eskisi gibi rahat olmayacak tabi, bazen cinsellik tetikleyici olabiliyor ataklar için. Ama bu kadar korkulacak kafaya takacak bir şey yok. Geçmiş olsun bir gün tedavisinin bulunması umuduyla

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi