Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aynı sorun sizde varmı ?
(18-03-2025, Saat: 03:27)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aktif atak döneminde bacagın arka kısmında dizkapagı ve popo arasındaki kısımda sızlama ve batma şeklinde hissiyat oluşuyor
Aynı zamanda makatta kaşıntı yaşayan arkdaşlar varmı?

Ben makatta kaşıntı yaşıyorum maalesef kronik sanki

(18-03-2025, Saat: 17:29)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben makatta kaşıntı yaşıyorum maalesef kronik sanki
Makatınıza baktınız mı ? siğil vs benzeri birşeyleriniz var mı? Çünkü erkeklerde makatta siğil çıkabiliyor hpv. Kaşındırıyor da. Daha önce atlattığım için biliyorum. İnternetten araştırıp telaşa kapılmayın. ürolojiye gittiğinizde ben bakmıyorum diyip genel cerrahi ye yönlendirir muhtemelen(bana öyle oldu). Sonrasında dermatolojiye yönlendirdiler ki işin eğline denk geldim. Bi şüpheniz varsa bi bakın ve gösterin. Sadece bilgi amaçlı paylaşmak istedim. Ben atlattım vücuttan atılabiliyor merak etmeyin (bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için)

(19-03-2025, Saat: 03:33)Nedenolmasın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Makatınıza baktınız mı ? siğil vs benzeri birşeyleriniz var mı? Çünkü erkeklerde makatta siğil çıkabiliyor hpv. Kaşındırıyor da. Daha önce atlattığım için biliyorum. İnternetten araştırıp telaşa kapılmayın. ürolojiye gittiğinizde ben bakmıyorum diyip genel cerrahi ye yönlendirir muhtemelen(bana öyle oldu). Sonrasında dermatolojiye yönlendirdiler ki işin eğline denk geldim. Bi şüpheniz varsa bi bakın ve gösterin. Sadece bilgi amaçlı paylaşmak istedim. Ben atlattım vücuttan atılabiliyor merak etmeyin (bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için)

Evet baktım siğil ya da benzeri bir şey yok hatta kızarıklık dışında tipik herpes lezyoju da yok kabarcık sivilce vs sadece kaşıntı var keşke bi çaresini bulsam. Doktorlar konusunda da haklısınız çoğu ya konu özelinde bilgisiz ya da ciddiye almıyor.

(18-03-2025, Saat: 02:53)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ucuk çıktığı zmn ve çıkacağında kalça kemiği sizisi bacak ağrısı ve sizlamasi olmakta .

(18-03-2025, Saat: 02:53)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ucuk çıktığı zmn ve çıkacağında kalça kemiği sizisi bacak ağrısı ve sizlamasi olmakta .

Benim geçmek bilmeyen kasık lenflerinde şişlik ve ağrı var. Çözemedim nedenini

(19-03-2025, Saat: 19:23)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet baktım siğil ya da benzeri bir şey yok hatta kızarıklık dışında tipik herpes lezyoju da yok kabarcık sivilce vs sadece kaşıntı var keşke bi çaresini bulsam. Doktorlar konusunda da haklısınız çoğu ya konu özelinde bilgisiz ya da ciddiye almıyor.

İstanbul Beylikdüzü Medicana da dr ışık hanım var. Hem dermatalog hem de cinsel hastalıklar üzerinde çalışıyor. Tavsiye ederim yakında yaşıyorsanız. Ben kendisine görünüyorum herhangi bir durumda. Hem sorularımı cevaplıyor hem de iyi bir doktor.

(15-03-2025, Saat: 23:57)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu hastalık çok fazla kasık ağrısı pelvik bölge ağrısı yada kalça ağrısı yapıyor mu ?

Merhaba evet yapiyor,  çıkmadan önce.  Şuan bende pelvik agri var.  3 gün önce başım ağirmaya basladi  , popo bacak genital bolge batma ara ara. Ucuk ben geliyorum diyor.  Baskilama aldim lezyon çıkmadan.  Kesinlikle yapiyor

Kasıklarda lenf şişmesi bende de var resmen testis bölgesi davul gibi şişiyor ayrıca kızarıklık oluyor şerit şeklinde dermatolog ve ürolog bir anormallik yok dedi ama bunlar kesinlikle herpesle alakalı yada başka bir enfeksiyon herpesle vücuda girdi ama öyle olsa kan testinde çıkması lazım

Peki idrar sonrası ağrı yada acı ve idrarda koku yapıyor mu?

(21-03-2025, Saat: 20:14)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki idrar sonrası ağrı yada acı ve idrarda koku yapıyor mu?

Hayır

(18-03-2025, Saat: 17:29)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağrı olayi bende de var.... 
Ben makatta kaşıntı yaşıyorum maalesef kronik sanki

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Lightbulb Fred hutch çalışmasını okuyan varmı Emre006 4 349 16-05-2025, Saat: 06:40
Son Yorum: Sena11

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi