Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aynı sorun sizde varmı ?
Herkese merhaba bundan iki sene önce uyuz ve hsv2 kapmıştım aynı anda  ve iki sene geçmesine rağmen hala sık sık atak geçiririm,  normalde atak yaşadığım zaman sadece penis sağ bölgesinde lezyon görülüyor  son geçirdiğim atak da lezyonlar farklı yerlerde çıkmaya başladı sol taraf ve bikini bölgesinde oluşmaya başladı aynı durumla karşılaşan varmı benim gibi sadece bir bölgede çıkaran var mıydı daha önce?

(06-03-2025, Saat: 03:00)avbey02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba bundan iki sene önce uyuz ve hsv2 kapmıştım aynı anda  ve iki sene geçmesine rağmen hala sık sık atak geçiririm,  normalde atak yaşadığım zaman sadece penis sağ bölgesinde lezyon görülüyor  son geçirdiğim atak da lezyonlar farklı yerlerde çıkmaya başladı sol taraf ve bikini bölgesinde oluşmaya başladı aynı durumla karşılaşan varmı benim gibi sadece bir bölgede çıkaran var mıydı daha önce?
Sabit bi yerde cikmiyor genital ve penis kenarlarinda cikiyor sabit 1 noktadan cikmiyor herzaman

(10-03-2025, Saat: 22:00)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabit bi yerde cikmiyor genital ve penis kenarlarinda cikiyor sabit 1 noktadan cikmiyor herzaman

Ucunda çıkmasında Allah korusun

Peniste glans çevresinde lezyon çıkmasa bile sürekli hassasiyet ve glans çember üzerinde ara ara batma yaşayan varmı, bir türlü çözemedim

(10-03-2025, Saat: 22:29)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ucunda çıkmasında Allah korusun
Sunnet bolgesinde cikiyor Smile

(10-03-2025, Saat: 23:38)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peniste glans çevresinde lezyon çıkmasa bile sürekli hassasiyet ve glans çember üzerinde ara ara batma yaşayan varmı, bir türlü çözemedim

Aynı aynı.

(10-03-2025, Saat: 23:42)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sunnet bolgesinde cikiyor Smile

Ucunda çıkan varmı acaba çok korkuyorum ucunda çıkarsa sıkıntı büyükSmile

(10-03-2025, Saat: 22:00)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabit bi yerde cikmiyor genital ve penis kenarlarinda cikiyor sabit 1 noktadan cikmiyor herzaman

Biliyorum sadece  penisin sağ bölgesinde farklı yerlerde çıkardı  ama son atakta penisin sol bölgesine geçti ve 2 senedir hiç yaşamadığım kaşıntıları yaşıyorum başka birşey mi var bilmiyorum

Arkadaşlar bu hastalık çok fazla kasık ağrısı pelvik bölge ağrısı yada kalça ağrısı yapıyor mu ?

(15-03-2025, Saat: 23:57)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu hastalık çok fazla kasık ağrısı pelvik bölge ağrısı yada kalça ağrısı yapıyor mu ?

Ucuk çıktığı zmn ve çıkacağında kalça kemiği sizisi bacak ağrısı ve sizlamasi olmakta .

(15-03-2025, Saat: 23:57)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu hastalık çok fazla kasık ağrısı pelvik bölge ağrısı yada kalça ağrısı yapıyor mu ?

Aktif atak döneminde bacagın arka kısmında dizkapagı ve popo arasındaki kısımda sızlama ve batma şeklinde hissiyat oluşuyor
Aynı zamanda makatta kaşıntı yaşayan arkdaşlar varmı?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Lightbulb Fred hutch çalışmasını okuyan varmı Emre006 4 348 16-05-2025, Saat: 06:40
Son Yorum: Sena11

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi