18-12-2024, Saat: 18:33
Konuyu Oyla:
Güncel Aşı Çalışmaları
|
19-12-2024, Saat: 03:21
(18-12-2024, Saat: 17:39)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bı sorum var size özür dilerim bunun için konu bulamadım sitede hangi alkol az tetikler uçuk çıkmaması için soruyorum alkolude bıraktım ama canım çekiyor Alkol etki eden etmenler arasında yazıyor araştırmalar da lakin hangi tür alkol etki ettiğine dair araştırma yok, sanırım alkole katılarak oluşturulan içerik önemli
19-12-2024, Saat: 12:09
https://gtbd.org.tr/biyoaktif-bir-bilesen-resveratrol/
Resveratrolün enfeksiyonlar üzerindeki yararlı etkilerinin araştırıldığı farelerle yapılan bir çalışmada resveratrolün farelerin derilerinde HSV-1 (Herpes Simplex Virus-1) lezyon oluşumunu kısıtladığı bulunmuştur. Kırmızı Şarap 3.0 Rose Şarap 1.2 Beyaz Şarap 0.4 linğten alıntı resveratrol üzümde olan kabugu ve çekirdeginde bulunuyor kırnızı şaraptada 3.0 gibi bulunuyor şimdi aklıma melmedi kırmızı üzümdeki bir made daha herpes se karşı etkili kırmızı şarap tüketimi herpesi tetiklemez
21-12-2024, Saat: 23:34
Selamlar, forumu geziyorum bir süredir. bu aşı, tablet vesaire tedavi veya önleme çalışmaları kafamda birbirine karıştı. en yakın tarihli umut vaadeden çalışma hangisi artık ona odaklanarak takip etmek istiyorum
![]()
22-12-2024, Saat: 00:05
dünya sağlık örgütü who her 5 kişiden 1 de genital hsv var diyor bu pandeminin ötesinde artık bir tedavi çıkarsınlar yada var olan bir tedavi varsa artık zamanı geldi abd de trump sözü var olarak biliyorum
22-12-2024, Saat: 02:03
Gerçekten bu forumun en önemli konu başlığı bu o yüzden hep aktif tutalım.Aşı çalışmaları ile ilgili bir şey duyan eden yazsın.Bizi günün sonunda tamamen kurtaracak şey aşı.Evet tabi ki atakları azaltmada hafifletmede kullandığımız tedavi yöntemleri önemli fakat bu kesin bir sonuç değil.Ben mRNA teknolojisinden umutluyum şahsen.Moderne sanırım Nisan'da bitiricek umarım olumlu olur.Hpv nin aşısı olmasının nedeni kanser yapması.Tehlikeli görüldüğü için ölüme neden olduğu için aşısı ne çabuk bulundu.Allah affetsin bazen keşke hsv de biraz daha tehlikeli olsaydı diyorum.Cunku uçuk yapma dışında herhangi bir zarar vermediği için insanlar takmıyor bunu ve çalışmalar çok yavaş.Psikolojik kısmıyla ilgilenmiyorlar olayın....
22-12-2024, Saat: 05:41
Aşıyı bir çok aşı şirket çalışıyor arkadaşlar ümidinizi asla kaybetmeyin sadece uçuk diyip geçildiği ve önemsenmediği için bu konu artık ciddiyete binmeye başladı dünyada her dakika bir kişiye teşhis konuluyor who açıkladı. Çok iyi haberler geliyor umarım iyi bir sonuç alınır ümidinizi asla kaybetmeyin sadece diğer insanlara nazaran biraz şanssızdık ve bizi buldu bu virüs yapacak bir şey yok değerli olduğunuzu bilin her zaman saygıyı sevgiyi nezaketi hak ettiğinizi unutmayın sevgiler..
23-12-2024, Saat: 10:05
https://www.vax-before-travel.com/vaccin...candidates
Güncel tedaviye yönelik çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.
23-12-2024, Saat: 10:48
Faz 1 i geçen var mı bunlarda?ben bulamadım da..
23-12-2024, Saat: 11:12
|
Konuyu Okuyanlar: |
1 Ziyaretçi |