02-07-2025, Saat: 00:22
(24-06-2025, Saat: 00:13)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada evli olan yokmu ya tecrübelerini aktaracak bi abla kardeş herneyse yardımcı olabilecek biri yokmu.ama evli olsun lütfen
Evliyim, 1 ay önce Tokyo' dan ithal bu virüsü. Mental olarak yeni toparlıyorum diyebilirim. Eşime söyleyemedim, ve virüsü baskılamaya çalışıyorum. 1 aydır 2. atağı geçirdim gruptakilerin aksine biraz uzun sürüyor. Uyku düzenim yok fazla sanırım ondan. Lezyon olmadığı zamanlarda prezervatif kullanarak eşimle birlikte oldum şükür bulaşma falan yok(Tabi valtrex de var). Artık sabit prezervatif mi takarım bilmiyorum
Eşime söylesem ciddi sıkıntı söylemeyip cinsel aktiviteyi bitirsem açıklayamam. ne b*k yiyeceğimi ben de bilmiyorum. Ama forumu bugün gördüm ve benzer şeyler yaşayanları görmek nispeten motive olmamı sağladı ve bilinçlendirdi diyebilirim. Bununla yaşamayı öğrenmek gerek sanırım. Nuru masajla bulaşacağını bilsem yapar mıydım anasını satayım. Aşı çıksa da kurtulsak ne diyim.. Baskılama konusunda sağlam reçetesi olan var mı?