09-01-2025, Saat: 03:01
Bu hastalık en çok kadınları mı etkiliyor erkekleri mi? Mesela bende lezyon yokken bile yanma batma varken erkeklerde de lezyon yokken yanma batma oluyor mu?
|
Herpesi kadınlar mı daha ağır atlatıyor yoksa erkekler mi?
|
|
09-01-2025, Saat: 03:01
Bu hastalık en çok kadınları mı etkiliyor erkekleri mi? Mesela bende lezyon yokken bile yanma batma varken erkeklerde de lezyon yokken yanma batma oluyor mu?
10-01-2025, Saat: 13:09
10-01-2025, Saat: 14:51
İlk atağımda 1 ay evde raporlu yattım diğer ataklarım 1-2 tane çıkıyordu kadınların ki daha ağır bence
10-01-2025, Saat: 19:31
Erkeklerde de lezyon yokken yanma batma görülebilir. Valtrex ile baskılama yapıyor musunuz şikayetlerinize iyi gelebilir. Kadınlar daha zor geçiriyor genital organların farklılığından dolayı biri içeri doğru biri dışarı doğru. İdrar yaparken yürürken temas vs. Ağzının içinde çıkan ve dışında dudak üstünde çıkan uçuğu karşılaştır hangisi daha zorlu geçer
23-01-2025, Saat: 22:29
(09-01-2025, Saat: 03:01)pearlyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu hastalık en çok kadınları mı etkiliyor erkekleri mi? Mesela bende lezyon yokken bile yanma batma varken erkeklerde de lezyon yokken yanma batma oluyor mu? Lezyon yokken yanma tam olarak nerede oluyor sizde. Uretral rahatsızlık gibi mi .benimde igne batmalari lezyon yokken oluyor. Ben uretral rahatsızlık pelvik ağrılarım oluyor hafif
01-02-2025, Saat: 02:03
Lezyon olmamasına rağmen ağrı çekenler için internette yapacakları aramaya yönelik kilit ifade:
post herpetic neuralgia HSV (post herpetik nevralji HSV) ayrıca şu ifadeleri de arayabilirsiniz: pudendal neuralgia genital herpes (genital bölgede nevralji GHSV) Aslında durum zona hastalığına benzemekte. Zona virüsü HSV ile kuzen. Her ikisi de sinir sistemine yerleşmekte. Zona hastalarının bir kısmı lezyonları iyileşmesine rağmen şiddetli ağrı hissetmeye devam etmekte. Her iki virüste sinir sistemine yerleşip, orada kendilerini çoğalttıklarından sinir sisteminde zarara neden olmaktadır. Bunun sonucunda kimi hastalar lezyon yokken bile, ağrı, kaşıntı, iğne batması, düzensiz bağırsak hareketleri gibi rahatsızlıklar hissetmekteler. birkaç link: https://www.pelvicpaindoc.com/conditions...neuralgia/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38366606/ Maalesef konu hakkında doyurucu bilgi içeren herhangi bir Türkçe link yok. |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Herpesi yeniyorum | 3 | 1,394 |
30-05-2024, Saat: 22:03 Son Yorum: ...mda... |
||
| Herpes mi oldum yoksa? | 0 | 952 |
14-06-2023, Saat: 22:52 Son Yorum: kciveart |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |